Diğer

Madonna’dan izleyicisine Selma Hayek sürprizi

30 Nisan 2024 10:46

T24 Video

Ünlü şarkıcı Madonna dünya turnesi kapsamında Meksika sahnesinde Selma Hayek'i ağırladı. Ünlü şarkıcı ile Selma Hayek'in sahne performansı büyük alkış aldı.

Madonna, ciddi bir bakteriyel enfeksiyonu atlatmasının ardından 'Celebration' (Kutlama) adlı dünya turnesine çıktı.  Madonna, Meksika konserinde izleyici karşısına Selma Hayek sürprizi ile çıktı.

Madonna'nın turnesinin bir parçası olarak diğer ünlüleri sahneye çıkardığı 'Vogue' bölümünde sahneye çıkan Hayek ‘Frida’ kostümüyle sahne aldı. Madonna o anları sosyal medya hesabından şu ifadelerle paylaştı:

"Turun son gösterisi Mexico City'de en büyülü şekilde sona erdi. Frida Kahlo ziyarete geldi ve beni dünyanın en mutlu kızı yaptı! Sadece Meksika'daki gösterim değil, tüm sanat kariyerim! Çünkü o her zaman benim sonsuz ilham perim oldu iyi ve kötü zamanlarda beni neşelendirdi. Bunu mümkün kıldığınız için teşekkür ederim ve sadece Meksika'daki değil, tüm Dünya'daki hayranlarıma teşekkür ederim. Bunu birlikte yaptık! 80 şov! Aşkı hissediyorum"