Diğer

Kızılcık Şerbeti’nin 62’nci bölüm tanıtımı yayınlandı: Senin aklın hala Doğa'da mı?

04 Mayıs 2024 14:04

T24 Video

Doğruları aynı, yöntemleri farklı olan iki uç aile arasında kalan bir aşk hikayesini konu alan Kızılcık Şerbeti’nin yeni bölümünün ilk fragmanı yayınlandı. Dizinin yeni bölümünde izleyici Fatih, Giray ve Doğa'yı gördükten sonra kıskançlık krizine şahit olurken, Görkem’in Fatih'in eski karısını kıskanmasıyla olay çıkardığını görecek. Bunların yanı sıra dizinin yeni bölümünde Ömer’in Fatih'e Görkem'den boşanmasını söylediğini, buna karşın Görkem’in Ömer’le olan birlikteliğini ortaya çıkarıp çıkarmayacağı sorusu da izleyiciyi bekliyor.

Cuma akşamları Show TV’de ekrana gelen Kızılcık Şerbeti’nin başrollerinde Barış Kılıç, Evrim Alasya, Ahmet Mümtaz Taylan , Sıla Türkoğlu, Sibel Taşçıoğlu, Doğukan Güngör, Müjde Uzman ve Yiğit Kirazcı yer alırken dizide bu isimlere Aliye Uzunatağan, Feyza Civelek, Ceren Yalazoğlu Karakoç, Emrah Altıntoprak, Serkan Tınmaz, Kaan Taşaner, Özge Özacar, Rahimcan Kapkap, Selin Türkmen, Soydan Soydaş, Sevim Erdoğan, Özlem Çakar Yalçınkaya, Bahtiyar Memili, Vurgun Adalayı, Duygu Aslan eşlik ediyor.

Kızılcık Şerbeti'nin 61. Bölümünde Neler Oldu?

Alev’in sinirlenip Ömer’e, Abdullah’la yaşadığı gizli hayatı itiraf etmesi, Abdullah ve Ömer ilişkisine farklı bir boyut getirecektir.

Kocasındaki değişikliği fark edip huzursuz olan Pembe, Alev’in peşine Zülkar’ı takar. Ama Alev bu takibi anlayıp Pembe’ye küçük de olsa bir ders verecektir. Fatih bu konuya dahil olacak ve annesiyle gerilecektir.

Sönmez’in çöpçatanlık girişimini engellemek isteyen Doğa’yı büyük bir sürpriz beklemektedir.

Fatih’in karısına hediye olarak çok pahalı bir çanta alması Ünal ailesinde hoş karşılanmaz. Ancak Görkem bu konuda altta kalmayı kendine yediremeyecektir.

Giray’ın şirketinin düzenlediği maratona Doğa, Çimen, Metehan, Nilay ve Mustafa katılacak çok keyifli bir gün geçireceklerdir.

Kıvılcım’ın hazırladığı sürpriz nikahla Kıvılcım ve Ömer evlenirler.

Fatih ise Doğa’yı bir türlü aklından çıkaramamanın huzursuzluğunu yaşarken gördüğü bir sahne ile iyice yıkılacaktır.