17 Mart 2024

Artık yeter!

Bu sezon Türk futbolunda yaşamadığımız ne kaldı?

Ligin ikincisi ile üçüncüsü arasındaki puan farkı otuz (30). Şampiyonluk mücadelesi veren iki takım ile diğerlerinin arasında öylesine bir fark oluştu ki maalesef ligimizin cazibesi ve izlenebilirliği yerlerde sürünüyor. Haftalardır maçlardan ve takımlardan çok hakemler konuşuluyor. Bir de bunlara yeniliğiyle övündüğümüz sahalarımızda futbol oynamaya uygun bir ortam sağlayamadığımızı da eklersek söylenecek söz bulamıyorum.

Şimdiye kadar hep takımların saha içinde neler yaptığına odaklanan, hakem kararlarından bağımsız olarak karşılaşmaları yorumlamaya çalışan birisi olarak yaşananlar sonrasında kendimi çok çaresiz hissediyorum. Bu akşam saha içine dair konuşacak yazacak çok şey varken; şu anda bunları konuşmak, yazmak çok anlamsız geliyor. Bu akşam affınıza sığınıyorum.

Herkesin şikayet ettiği ve haksızlığa uğradığını iddia ettiği bir ortamda adaletten söz edemeyiz. Bu sezon Türk futbolunda yaşamadığımız ne kaldı? Bundan daha kötüsü olmaz dediğimiz her olaydan sonra maalesef daha kötüsüne tanıklık ettik. Ve futbolumuz böylesine adaletsiz, kötü yönetilmeyi hak etmiyor. Artık yeter!

Yazarın Diğer Yazıları

Çıkmayan candan umut kesilmez

"İnsanın aklına Dzeko ile Batshuayi’nin birlikte oynayabilecekleri ya da İsmail sakatlandığında yerine Mert Hakan’ın girebileceği gibi şeyler geliyor. Sonra durup İsmail Kartal’ın mutlaka bir bildiği vardır diye düşünüyorum"

Yazık oldu

Ziraat Türkiye Kupası, Süper Kupa derken UEFA Avrupa Konferans Ligi’ne de veda eden sarı lacivertli takımın tek hedefi Lig Şampiyonluğu kaldı