Muammer Brav'la 'Ekşın'

Zafer Algöz ve Can Yılmaz anlattı: Olur da seyirci tatmin olmazsa 'Burda Olan Burda Kalır' dedik

Zafer Algöz ve Can Yılmaz Muammer Brav'a anlattı

30 Kasım 2019 17:18

Oyuncu Zafer Algöz ve yazar Can Yılmaz, 'Burda Olan Burda Kalır' isimli çift kişilik stand up gösterilerini, yazarı oldukları KAFA dergisini ve Youtube maceralarını 'Ekşın'da Muammer Brav'a anlattı. 

Stand up gösterisinin isminin oyuncu Ozan Güven tarafından bulunduğunu söyleyen Algöz, "Dedi ki; 'Abi hiç olmazsa gösterinin adı 'Burda' olsun. Sahneye çıktığınız da olur da izleyici tatmin olmazsa 'Burda Olan Burda Kalır', yani aramızda kalsın, bu rezaletten kimseye bahsetmeyin mesajını almış olurlar'  dediğini aktardı. 

KAFA dergisindeki yazarlık sürecini de anlatan Algöz, "KAFA'nın sahibi gazeteci arkadaşım Candaş Tolga Işık, bana teklifte bulundu. Yazılı bir neşriyata katkım olduğu için çok mutluyum ama yazarlık iddiasında olan biri değilim" dedi.

Can Yılmaz da KAFA dergisinde yazmasında "Ataol Behramoğlu, İlber Ortaylı ve Zafer Algöz"  gibi isimlerin varlığının önemli olduğunu söyledi.

Zafer Algöz, yazarlık süreciyle ilgili de "Kitap yazmanın çok önemli bir şey olduğunu fark ettim. Bir dergide yazıyorsun ama seninle beraber yazan 20-25 kişi var. Ama kitap sadece sana özel oluyor. Okuyucuyla bire bir yüzleşerek o mutluluğu paylaşıyorsun. O yüzden benim çok hoşuma gidiyor yazma işi"  değerlendirmesinde bulundu. 

Can Yılmaz ve Zafer Algöz, Youtuber'lık serüvenleri hakkında da konuştu. "Bu sektöre, Youtuber olmak için girmedik" diyen Yılmaz "Youtube kitlemizde 18 yaş altı kişiler yok. O yüzden bizim öyle 'Tokat Challenge' gibi şeyler yapmamıza gerek yok. İnsanlar zamanla kaliteli içeriklere de yönelmeye başlayacak" ifadelerini kullandı.