Haberler

Şeyma Subaşı: Doğuma namaz kılarak gittim; sonra hayat şartları, sosyal medya derken namaz kılamaz oldum

10 Aralık 2019 18:28

Acun Ilıcalı'nın eski eşi Şeyma Subaşı, YouTube kanalında paylaştığı videoda namaz kılarak doğuma gittiğini ancak hayat şartları yüzünden namaz kılamadığını söyledi.

TIKLAYIN: Şeyma Subaşı kafesini kapatacağını duyurdu: Smoothie satarak 80 bin liralık kirayı çıkarmaya çalışıyoruz

Şeyma Subaşı, dün (9 Aralık) YouTube kanalında yayınladığı videoda takipçilerinin sorularını cevapladı. Takipçilerinden birinin sorduğu "Namaz kılıyorum demiştin, bıraktın mı?" sorusu üzerine şunları söyledi:  

"Ben Allah’a çok inancı olan ve büyütülmüş insanlarız. Melisa’yı da o şekilde büyütüyorum. O dönem çok ağladım çok üzüldüm ve gerçekten Allah’a sığındım, dua ettim. Bir ara Kuran’ı okudum, bitirdim. Bu kalple alakalı bir şey ve senin niyetin ne ise o sana geri dönüyor. O yüzden namaza başladım.

İçki içmiyordum, namaza başladım, karnım çok büyüktü ama hâlâ ayaklarımı kaldırarak abdest alıyordum. Son iki haftamda oturarak namaz kılıyordum. Namaz kılarak doğuma falan gittim. Sonra hayat şartları, bulunduğumuz durum, sosyal medya, yeni jenerasyon derken namaz kılamıyor oldum ve böyle devam etti.

Namaz kılmıyor olmam kalbimin, düşüncelerimin değiştiği veya birilerine kötülük yapmak istiyorum anlamına gelmiyor. Benim düşüncem, kalbim, inancım ve dualarım değişmedi. Her gece ve sabahında Allah’a dua eden, şükreden bir insanım. O yüzden beni parasızlık gibi şeyler mutsuz edecek şeyler değil."