Spor

Serdar Ali Çelikler'den 'Süper Lig'de şaibe' yorumlarına tepki: Fenerbahçe yenildi ve lider olamadı, Allah'a şükür Türk futbolu kurtuldu

04 Kasım 2019 23:20

Spor yorumcusu Serdar Ali Çelikler, CNN TÜRK ekranlarında yayınlanan Pazar Akşamı Futbol programında Zeki Uzundurukan’ın da aralarında bulunduğu bazı yorumcuların “Bu sezon da 2010-11 sezonu yolunda ilerliyor“, ”Tarihin en kirli sezonu” sözlerine tepki gösterdi.

Çelikler, canlı yayındaki programda; “Şimdi kimse karnından konuşmasın “3 Temmuz’a kumpas değil diyorsan 15 Temmuz’a da darbe değildi diyeceksin. Ergenekon, Balyoz, MİT TIR'ları, 17-25 Aralık, 15 Temmuz nasıl kumpassa 3 Temmuz’da kumpastır. Bunları birbirinden ayıramazsın” diye konuştu.
Programda Çelikler, özetle şu ifadeleri kullandı:

“Fenerbahçe yenildi ve lider olamadı. Allah'a şükür Türk futbolu kurtuldu. Bugün itibariyle tertemiz bir ligimiz var. Ligimiz şaibesiz. Fenerbahçe bugün yenseydi; şaibeli, rezil, organize bir ligimiz olacaktı. Şimdi kimse karnından konuşmayacak, 3 Temmuz komplo değilse, kumpas değilse… Geçekse o zaman diyeceksin ki 15 Temmuz’da darbe değildir. Ama bugün Allah’a şükür 15 Temmuz’da darbe oldu. Tekrar 3 Temmuz’da tekrar kumpas oldu. Çünkü niye Fenerbahçe yenildi. Fener yenseydi 3 Temmuz tekrar gündeme gelecekti… Ergenekon, Balyoz, tekrar tarıştışmaya açılacaktı. Bir tanesini ayırıyorum gerisini kabul ed… öyle bir şey olmaz, öyle bir şey yok! Aynı yerden kebap yiyeceksin, lüpletirken iyi ama sonra dönüp diyeceksin ki…”