Bizim Zamanımız

Müzisyen Bengisu: Babamdan gizli Amerika’ya gidip Berklee müzik okulunun sınavına girdim

Bengisu’nun T24 izleyicilerine özel performansı ve “Değiştir” oyunumuz Bizim Zamanımız’da

10 Temmuz 2020 18:42

Bizim Zamanımız izleyicileri için özel bir canlı performansını kaydeden Bengisu, 2014 yılında ilk şarkısı ile çıkış yaptığında çok konuşulmuştu. Şarkısı gayet güzel olsa da konuşulan şey müziğinden çok kilosu, görüntüsü olmuştu. Fakat aklına koyduğu her şeyi yapmakta inat eden genç müzisyen için bu sadece yolunun üstündeki bir sayfaydı.

Geçtiğimiz günlerde yeni single’ı “Bir Dost Bulamadım” ile tekrar karşımıza çıkan Bengisu’nun anlatacak çok hikayesi ve gerçekleştirecek büyük hedefleri var. 

Çocukluğu Rusya, Özbekistan ve ardından Türkiye’de geçen müzisyen, 8 yaşında piyano çalmaya başladı. Dünyanın en prestijli müzik okullarından Berklee College of

Music Vocal Performance (Şan) ve Music Business Management (Müzik İşletmesi /

Menajerlik) bölümlerinden mezun oldu. Türkçe, İngilizce, Fransızca ve İspanyolca şarkı

söylüyor.

Son şarkısı Bir Dost Bulamadım’ın ardından Keremcem ile muazzam akustik cover performansları “Küçük Bir Aşk Masalı”nı yayınlayan Bengisu önümüzdeki günlerde yeni şarkılar ve kliplerle karşımızda olacak.

Bengisu ile hem hikayesini hem dünya görüşünü hem de müzik hayatındaki hedeflerini konuştuk. Bir de minik bir oyun oynadık. Ayrıca sohbetimizin ve oyunumuzun sonunda Bengisu'nun sürprizini de izleyebilirsiniz.