Diğer

Gaddar 18'inci bölümden yeni tanıtım yayınlandı: Dağhan Enver’i vurdu; Enver yaşayacak mı?

23 Mayıs 2024 12:55

T24 Video

NOW TV’de yayınlanan ‘Gaddar’ dizisinde bu hafta, Daağhan Korkut’un ölümünden sonra  kendini çok yorgun ve çaresiz hissettiği için Leylâ’nın yanında teselli arar. Leylâ ve Dağhan’ın iletişiminin devam ettiğini anlayan Aydan ise yeni biriyle görüşmeye karar verir.

Cuma akşamı 20.00'de yayınlanan Gaddar'ın bu haftaki bölümünde ayrıca, Rüzgâr babasının intikamı alındığı için rahatlasa da Dağhan, Rüzgar’ın sitemlerinden sonra aralarındaki abi-kardeş bağının eksildiği gerçeği ile yüzleşir. Dağhan hem bunu telafi edebilmek için çabalar hem de Rüzgar’a yapılanların bedelini ödetmek ister. Rüzgar, başına açtığı beladan dolayı kaçırılır, Dağhan kardeşini kurtarmak için peşine düşer.

Aksiyon dolu yeni bölüm de izleyiciyi ayrıca Ekber’in Enver için ölüm emri vermesi, Dağhan’ın Enver’i vurduğu anlar ve Enver’in ölüp ölmeyeceği sorusunun yanıtı bekliyor.

‘Gaddar’ Dağhan'ın hayatının beklenmedik bir dönüşüme uğramasını ve gaddara dönüşüm hikayesini merkezine alıyor. Başrollerde yer alan oyuncular arasında Çağatay Ulusoy, Sümeyye Aydoğan, Onur Saylak, Alper Çankaya ve Erdal Özyağcılar'ın yanı sıra Hakan Salınmış, Laçin Ceylan, Neslihan Yeldan ve diğer önemli isimler bulunuyor. Senaryosunu Hürer Ebeoğlu'nun kaleme aldığı dizinin yönetmen koltuğunda ise Sinan Öztürk oturuyor.