Politika

YRP'li Melih Güner'den, Fatih Erbakan'a "İplerin kimin eline geçti" diyen Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Saral'a yanıt: Cumhurbaşkanı Başdanışmanı olmuşsunuz ama...

11 Nisan 2024 11:43

T24 Haber Merkezi

Yeniden Refah Partisi MKYK Üyesi ve Gençlik Kolları Başkanı Melih Güner, Fatih Erbakan'a "İplerin kimin eline geçti de sen bu hale düştün? Birazcık babanın oğlu olsaydın, sende ondan eser yok" diyen Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Oktay Saral'a tepki gösterdi. Güner, "Öz eleştiri yapmak yerine Yeniden Refah Partisi'ne ve Genel Başkanımız Dr. Fatih Erbakan’a trol ordularınızla saldırmayı doğru bildiğiniz için bu sonuçları aldınız" ifadelerini kullandı. 

31 Mart yerel seçimlerinin ardından AKP ile Yeniden Refah Partisi arasında başlayan gerginlik, karşılıklı açıklamalarla devam ediyor. Bir sosyal medya kullanıcısı, Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan'ın fotoğrafıyla birlikte, "Bu adam sayesinde Üsküdar sahilde bira içilebilecek" paylaşımı yaptı. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Başdanışmanı Oktay Saral, paylaşımı alıntılayarak, Fatih Erbakan'a yönelik, "İplerin kimin eline geçti de sen bu hale düştün. Yazık, kimleri sevindirdiğine dön de bir bak! Birazcık babanın oğlu olsaydın, sende ondan da eser yok…" ifadelerini kullandı. 

Oktay Saral'a yanıt, Yeniden Refah Partisi MKYK Üyesi ve Gençlik Kolları Başkanı Melih Güner'den geldi. X hesabında, Saral'ın paylaşımını alıntılayan Güner, "Yahu biz ne yaptık da millet bize oy vermedi. Millet nasıl bunalmış, kibir abidelerine dönüşmüş belediye başkanlarımız halktan nasıl kopmuşlar' diye öz eleştiri yapmak yerine Yeniden Refah Partisi'ne ve Genel Başkanımız Dr. Fatih Erbakan’a trol ordularınızla saldırmayı doğru bildiğiniz için bu sonuçları aldınız. Cumhurbaşkanı Başdanışmanı olmuşsunuz ama Üsküdar'da 23 bin oy farkla CHP'nin kazandığını ve bizim 7 bin oy aldığımızı bile araştırmamışsınız" sözleriyle tepki gösterdi.