Spor

Yılmaz Vural, enkaz altında kalan kaleci Ahmet Eyüp Türkaslan'ın arama çalışmalarıyla ilgili son durumu paylaştı

06 Şubat 2023 16:42

Kahramanmaraş merkezli 7.7 büyüklüğündeki deprem sonrası enkaz altında kalan Yeni Malatyaspor kaleci Ahmet Eyüp Türkaslan'ın son durumuyla ilgili bilgi veren teknik direktör Yılmaz Vural, "Ahmet Eyüp Türkaslan'ı ararken yandaki iki bina daha yıkılıyor. Allah'tan umut kesilmez. Bekliyoruz" dedi.

Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Yeni Malatyaspor, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla Kahramanmaraş’ta meydana gelen ve Malatya’da da hissedilen depremde kaleci Ahmet Eyüp Türkaslan’ın enkaz altında kaldığını ve henüz kendisinden haber alınamadığı duyurdu:

“Kalecimiz Ahmet Eyüp Türkaslan, depremde hasar görerek yıkılan binada bulunmaktadır. Arama ve kurtarma çalışmaları devam etmektedir. Şu an henüz kendisinden haber alınamamıştır. Dualarınızı eksik etmeyin.”

Yeni Malatyaspor Teknik Direktörü Yılmaz Vural da Sabah Spor‘a yaptığı açıklamada takıma iki gün izin verdiğini ancak Türkaslan’ın yalnızca kentte kaldığını söyledi. ‘Perişan haldeyim’ diyen Vural şunları kaydetti:

 "Ahmet Eyüp Türkaslan'ı ararken yandaki iki bina daha yıkılıyor. O yüzden arama çalışmaları biraz aksadı. Allah'tan umut kesilmez. Bekliyoruz

Rizespor maçı sonrası takıma 2 gün izin vermiştim. Oyuncuların birçoğu Malatya’da değildi. Bir tek ikinci kalecimiz Ahmet Eyüp Türkaslan oradaydı. Eşini kurtarmışlar… Perişan haldeyim.”