Gündem

Yıldıray Oğur'dan Erdoğan'a destek isteyen Aydın Ünal'a: O baharlar hiç gelmeyecek maalesef

Yıldıray Oğur - Aydın Ünal

06 Mayıs 2023 10:02

Karar gazetesi yazarı Yıldıray Oğur, Recep Tayyip Erdoğan'ın eski metin yazarı Aydın Ünal'ın 2016'da "Pelikan bildirisi" yayımlandıktan sonra, "bu haşeratın bir bahar temizliğiyle temizleneceği" müjdesi vereceğini belirterek, "Ama o müjdeden sonra geçen baharlara rağmen “haşeratlar” temizlenmediği gibi her yere yayıldı" diye yazdı.

Ünal'ın her seçim öncesinde AKP'li küskünlere Erdoğan'a oy vermelerine yönelik yazılarını hatırlatan Oğur, Yeni Şafak gazetesindeki son yazısına işaret ederek, "Yine birkaç eleştiri denemesi. Yine kapanan köşeler, kapatılan sosyal medya hesapları. Ve sessizlik. Beş yıl daha yine kırılmalar, küstürülmeler, uzaklaştırılmalar, can sıkıntıları. Sonra seçimlere bir kala yine sabır tavsiye eden ümitvar bir dava yazısı.

Ama beş yıl sonraki Türkiye’de Aydın Ünal’ın davasından geriye ne kalacağı da sabır tavsiyesiyle “son kez Reis” yazmasına bile sabredilip sabredilmeyeceği ise meçhul. Hiç bitmeyen kredi açılan bir iktidar en sonunda her şeye rağmen kendisine destek verecek insanların kaygılarını, eleştirilerini neden dikkat alsın ki? Almayacak ve o baharlar da hiç gelmeyecek maalesef Aydın bey" ifadelerini kullandı.

Yazının tamamı için tıklayın...