Gündem

Yılbaşı akşamı dehşet: Boynundan silahla vurulan Meleknur yaşam mücadelesi veriyor

Özgener’i “Hadi biraz gezelim” diyerek dışarı çıkarıp Ercan D. ile buluşan arkadaş N. İfadesini değiştirdi

03 Ocak 2024 08:11

Meleknur Özgener, yılbaşı akşamı Ercan D. Tarafından boynundan silahla vuruldu. Özgener’in arkadaşı N. Gözaltına alınırken, Ercan D. İse kaçtı. Özgener’in hayati tehlikesinin devam ettiği belirtildi.

Hürriyet’te yer alan habere göre, İstanbul Fatih’te 5 yıl önce adı bir cinayete karışan Ercan D., bir süre önce tahliye oldu. Ercan D. yılbaşı akşamı Yedikule’de 17 yaşındaki kız arkadaşı N. ile buluştu. Buluşma sırasında N.’nin yakın arkadaşı Meleknur Özgener’de yanındaydı. N., Meleknur’u “Hadi biraz gezelim” diyerek dışarı çıkarmış ve Ercan D. ile buluşmuştu. Ercan D. buluşma sırasında yaşanan tartışmada Özgener’i boynundan silahla vurdu. Meleknur Özgener kanlar içinde yere yığılırken, Ercan D. ise kaçtı. Özgener olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından hastaneye götürüldü. Özgener’in arkadaşı N. ise yakalanarak gözaltına alındı.

İddiaya göre, emniyette verdiği ilk ifadede olayın kaza olduğunu öne süren N. daha sonra ifadesini değiştirerek çıkan tartışmada Ercan D.’nin arkadaşı Özgener’i vurduğunu söyledi.

Polis ekipleri Ercan D.’yi yakalamak için çalışma başlattı. Özgener’in ise hastanede yoğun bakım ünitesinde tedavisinin sürdüğü ve hayati tehlikesinin devam ettiği belirtildi.