Gündem

Yeni Akit yazarı Maranki: Erdoğan’ın liyakatli, ehliyetli, Aksaçlı yol arkadaşlarına ve danışmanlara ihtiyacı var

31 Mart 2023 10:55

Yeni Akit yazarı Ahmet Maranki, "Sayın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın yanındaki İletişim Başkanlığı birimi, gece gündüz canhıraş sahada olan bakan ve yine eskimez yol arkadaşları dışında fedakarca çalışanlardan başka hiçbir yeni fikir ve görüş üretmeyen, sadece liderin söylediklerini alkışlayan her dönemin adamı başta medya şakşakçılarından başka yepyeni ufuk açıcı yıpranmamış, liyakatli ve ehliyetli yol arkadaşları ve Aksaçlı yol arkadaşlarına ve danışmanlara ihtiyaç vardır..!" görüşünü savundu. 

Maranki, yazısında, "Deklarasyonla uyarılarımız kayıt altına alınmıştır! Yıllardır pek çok gazetede ve son yıllarda da bu köşede yazdığım yazılarımın başlıkların pek çoğunun birebir gördüğüm Cumhur İttifakı ortağı Yeniden Refah Partisi lideri Fatih Erbakan’ın 30 maddelik manifestosu ile kamuoyuna açıkladığı bu konuların Ak Parti tarafından da ittifak sürecinde genel sekreterlerce imzalanması tarihe kayıt düşmesi açısından önemlidir.!" düşüncesini dile getirdi.

Maranki, şu ifadeleri kullandı:

"Sayın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın pek çok konuşmasında aslında yukardaki 30 maddelik deklarasyondaki konuları dile getirilip doğrulamasına rağmen ne TBMM’de bakanlıklarda bir düzenleme maalesef oluşturulmamıştır! Milletimizin beklentisi gerçek olmuştur! Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan görüşme sonrası, 'İnanıyoruz ki ülke ve milletimizin hayrına olan bu prensiplerimiz ve ilkelerimiz, ortak hedeflerimiz haline dönüşecektir. Milli görüş hareketi olarak 50 yıllık siyasi geçmişimizde her zaman, iktidarda da olsa muhalefette de olsa hayra vesile olan, şerre engel olan bir siyasi anlayışı ortaya koymuş bir hareketiz. Bundan böyle de aynısı olacaktır. Mecliste hayra motor, şerre fren olma görevimizi çok daha etkili bir şekilde yapacağız' diyerek yapılan açıklamalar hem yeniden refah Partisi’nin siyaseti ve 'yıllardır yazdıklarımızın kayıt altına alınması açısından' siyasi bir zaferdir! Tebrik ediyoruz!"