Gündem

Yeni Akit yazarı Karahasanoğlu: Antakya Devlet Hastanesi’nin temeli bilboard büyüklüğünde imiş de miş miş de, sizin ufkunuz almaz CHP’liler...

27 Mart 2023 11:11

Yeni Akit Yazı İşleri Müdürü Ali Karahasanoğlu, Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katıldığı Antakya Devlet Hastanesi’nin gündem olan 'temel atma' törenine ilişkin olarak, "Antakya Devlet Hastanesi’nin temeli bilboard büyüklüğünde imiş de miş miş de, sizin ufkunuz almaz CHP’liler..." değerlendirmesini yaptı. 

Karahasanoğlu yazısında, "Antakya Devlet Hastanesi’nin temeli bilboard büyüklüğünde imiş de..Hepsi hepsi, 150 m2’lik bir temelmiş de..Miş miş de, miş miş..Sizin ufkunuz almaz CHP’liler..Siz, Erbakan Hocamızın tanımlaması ile “temelsiz” gelmişsiniz.. “Temelsiz” gideceksiniz..Eserler ortada..O eserlere, temelleri atılırken sizin yaptığınız sataşmalar ortada..O eserlerin vızır vızır çalıştığına dair görüntüler ortada..Daha ne çıkıp da, utanmazca laflar edersiniz, şaşırıyorum da..Şaşkınlığımın daha büyüğü, temelsiz CHP’yi lokomotif sanıp, arkasına vagon olan Erbakan’ın talebesi olduğunu iddia edenler.Erdoğan’ın nasıl çalıştığını bilen, başladığı işi bitirmeden mümkün değil, pes etmeyeceğini bilen Babacan’lar, Davutoğlu’lar.. Ne diyelim, Allah hepimize hidayet nasip etsin.." ifadesini kullandı. 

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, dünkü konuşmasında gündem olan temel atma töreniyle Erdoğan'a gönderme yapmış, ""Platform kadar bir yerden temel olmaz, 'Betona bak, betona bak' diyerek açılış yapılmaz" demişti.