Gündem

Yedi yıldır kırık bacağıyla mücadele ediyor: Son bir ameliyatım kaldı ama olamıyorum, maddi imkanım sıfır

10 Temmuz 2023 16:15

Sinop'un Erfelek ilçesinde yaşayan Ömer Uğur, yedi yıldır kırık bacağıyla mücadele ediyor. Şu ana kadar 15 ameliyat geçirdiğini söyleyen Uğur, son bir ameliyat olması gerektiğini ancak maddi imkanlarının yeterli olmadığını belirtti.

Özürlü maaşıyla geçinmeye çalıştığını ve yeterli yardımı alamadığını söyleyen Uğur, "Yedi senedir bu haldeyim. Şu anda bacağım kırık. 15 sefer ameliyat geçirdim. Son bir ameliyatım kaldı. Platin koyacaklardı fakat o ameliyatımı olamadım. Şu anda maddi imkânım sıfır. Zaten zor yaşıyorum. Aldığım para belli" dedi.

"Platin takacaklardı, o ameliyatı olamadım"

Ev ve kişisel durumunun içler acısı olduğunu ifade eden Uğur, şunları söyledi:

"Birçok operasyon geçirdim. Bacağımın son kırılmasından sonra kemik kaynamadı. 7 senedir bu haldeyim. Şu anda bacağım kırık. 15 sefer ameliyat geçirdim. Son bir ameliyatım kaldı. Platin koyacaklardı fakat o ameliyatımı olamadım. Şu anda maddi imkânım sıfır. Zaten zor yaşıyorum. Aldığım para belli. Evimin durumu, yerimin durumu ve benim durumum meydanda. 950 TL yardım veriyorlar. Bin 600 lirada maaş veriyorlar. Elektrik parası da veriyorlar. Başka da bir şey yok. 13 sene önce valiliğe başvuru yapmıştım. 500 lira yardım almıştık. Hepsi bu. Başka da bir şey yok. Bir de mutfak tezgahıyla dolap yardımı yaptılar. Genel olarak yardım yok."  (ANKA)