T24 Haber Merkezi
Gazete Barış Yarkadaş, eski CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun, MHP lideri Devlet Bahçeli'yi aradığını söyledi. Yarkadaş, Kılıçdaroğlu'nun Bahçeli'ye yeni çözüm sürecinden memnuniyet duyduğunu ifade ettiğini belirtti.
Bahçeli'nin "terör eylemlerine son vererek lağvedilmesi" çağrısı yaptığı PKK'nın lideri Abdullah Öcalan'ın PKK'nın kendini feshetmesi ve tüm grupların silahları bırakması gerektiğini açıklamasının ardından ilerleyen yeni çözüm süreci, son olarak örgütten bir grubun sembolik silah bırakmasıyla yeni bir aşamaya geldi.
Gazeteci Barış Yarkadaş ise CHP’nin 7. Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Bahçeli’yi aradığını söyledi.
Yarkadaş, "Kılıçdaroğlu, süreçten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Bahçeli’nin şahsında emeği geçenlere teşekkür ett" dedi.
KONU - 41 yıllık çatışmalı süreçte kritik eşik: İlk PKK'lı grup silahlarını yakarak imha etti!
