Spor

Wanda Nara'dan Galatasaray itirafı: Mauro Icardi'yi ben ikna ettim

18 Aralık 2023 15:45

Süper Lig ekiplerinden Galatasaray'da forma giyen Arjantinli yıldız Mauro Icardi'nin eşi Wanda Nara, sarı-kırmızılı ekip ve Icardi hakkında açıklamalarda bulundu.

İtalya'da bir dans yarışmasında yarışmacı olan Wanda Nara, Mauro Icardi'nin Galatasaray'a transferi ve Arjantinli golcüyle ilişkisi hakkında açıklamalarda bulundu.

'Icardı'yi ben ikna ettim'

Arjantinli yıldız Mauro Icardi'nin Galatasaray'a transferi hakkında konuşan Wanda Nara, "İstanbul'u daha önceden biliyordum, Icardi yokken çocuklarla birlikte tatile gitmiştim. Francesca için bir forma satın almıştım ve bu forma birkaç yıl sonra Mauro Icardi'nin forması oldu. İstanbul, çok güzel bir şehir. Mauro Icardi'yi İstanbul'a taşınmaya ikna ettim" dedi

'Aile kurmak istediğini söyledi'

Icardi ile ilişkilerinin nasıl başladığını anlatan Nara, "Bana düşündüğü ve istediği her şeyi söylerdi, çok gençti. Benim zaten bir ailem vardı. Boşandıktan sonra aramızda bir ilişki başladı. Ben Arjantin'e dönmüştüm ve bana Milano için bir uçak bileti gönderdi ama üç çocuğum olduğu için gidemedim" ifadelerini kullandı.

Arjantinli yıldız Mauro Icardi ile ilişkilerinin nasıl ilerlediğini anlatan Wanda Nara şu ifadeleri kullandı:

"Orada benimle bir ilişki yaşamak istiyorsa bunun ciddi olması gerektiğini anladı ve o zaman benimle bir aile kurmak istediğini söyledi. İlişkimiz başladıktan beş ay sonra evlendik. Mauro, "Zaten üç çocuğumuz var" evlenmeliyiz dedi. Benim üç çocuğum, her zaman onun da çocuğuydu."