Gündem

Vedat Milor, "son siyasi tweetini" attı: Yemekten anladığımı kanıtlamak için soğanı yumrukla bölüp yiyeceğim

19 Nisan 2023 15:51

Paylaşımları sebebiyle özellikle iktidara yakın hesaplar ve troller tarafından hedef alınan ünlü yemek eleştirmeni ve gastronomi yazarı Vedat Milor, artık sosyal medyada siyasi paylaşım yapmamaya karar verdiğini açıkladı. Milor, "Artık tamamen yemeğe odaklanacağım" dedi.
 
Son dönemde özellikle iktidara yakın hesaplar ve troller tarafından hedef alınan Milor, yeni bir karar aldığını duyurdu.
 
Milor, "Siyasi tweet atmam yönünde yoğun bir istek var. Ben söylemek istediklerimi defalarca söyledim. Kitaplarda, köşe yazılarında da yazdım. O yüzden bugün son siyasi tiviti atıp artık tamamen yemeğe odaklanacağım" dedi. 
 
Milor, bir sonraki paylaşımıda da soğanın pahalılığına yönelik eleştirilere "Ya bay bay Kemal, sen soğanı şöyle masanın üzerine koyar, ondan sonra şöyle yumruğunla vurur onun lezzetini alabilir misin? Ya biz öyle yetiştik, biz soğanımızı öyle yedik" diye yanıt veren Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'ın sözlerine atıfta bulunarak "Yemekten anladığımı kanıtlamak için bu akşam Instagram canlı yayınında soğanı yumrukla bölüp yiyeceğim" dedi.