Seçim 2024

Üsküdar Milli Eğitim Müdürü sonuçlara çok üzüldü: 31 Mart'ta sadece Üsküdar değil, tüm Türkiye kaybetti

"Belediyeciliğin felsefesini değiştirdiniz"

04 Nisan 2024 08:12

Üsküdar İlçe Milli Eğitim Müdürü Semih Durmuş, 31 Mart'ta gerçekleştirilen yerel seçimlerde ilçeyi kaybeden AKP'li Hilmi Türkmen'in X paylaşımının altına "31 Mart'ta sadece Üsküdar değil, tüm Türkiye kaybetti" mesajı paylaştı.

31 Mart 2024 yerel seçimlerinde CHP'nin adayı Sinem Dedetaş oyların yüzde 49,9'unu alarak Üsküdar'ın yeni belediye başkanı oldu.

Seçimi kaybeden AKP'li mevcut başkan Hilmi Türkmen, X hesabından yaptığı paylaşımda "Değerli hemşehrilerim, canımdan aziz bildiğim Üsküdar. 2 dönem Başkan Yardımcısı, 2 dönem de Belediye Başkanı olarak bu aziz beldede size hizmet etmenin onurunu, gururunu şerefini yaşadık" ifadelerini kullandı.

Üsküdar İlçe Milli Eğitim Müdürü Semih Durmuş, Hilmi Türkmen'in paylaşımının altına sonuçtan üzüntü duyduğunu belirten bir mesaj paylaştı.

Semih Durmuş'un paylaşımı şu şekilde, "Kıymetli Başkanım, Her insanın hayatında unutamayacağı önemli tarihler vardır. 31 Mart 2024'te benim asla unutamayacağım tarihlerden bir tanesi.. Bu tarihte sadece Üsküdar, Üsküdarlı Gençler, Bizler, değil tüm Türkiye kaybetti. Hepimiz kaybettik. Tek kaybetmeyen sizsiniz Başkanım.
Çünkü siz sadece Üsküdar'a nefel alıp Üsküdar'a nefes vermediniz. Edirne'den Kars'a, Hatay'dan Sinop'a herkese dokundunuz ve oraların nefes almasını sağladınız. Kendi ömrünüzden alıp bu şehre, bu ülkeye verdiniz.
Belediyeciliğin felsefesini değiştirdiniz. İnsan merkezli, eğitim odaklı ve gençlik temelli yüzlerce projeyi hayata geçirdiniz. Sayısız esereler bıraktınız bu şehre..
20 yıllık belediyecilik hayatınızda tüm çalışmalarınızı gelecek planlaması yapmadan Allah rızası için ve merkezine bu güzel şehrin insanlarının mutluluğunu koyarak yaptınız.
"Aşk ile çalışan yorulmaz" anlayışıyla gece gündüz demeden Üsküdar'ımıza ve eğitim camiamıza yaptığınız hizmetler için müteşekkiriz.
Bundan sonra da çok güzel ve özgün işlere imza atacağınıza eminiz.
Olan da hayır vardır.
Allah yar ve yardımcınız olsun"

Editörün notu: Üsküdar Milli Eğitim Müdürü Semih Durmuş'un yazım yanlışlarına dokunulmamıştır, aynen bırakılmıştır