Gündem

Ümit Özdağ gençlere seslendi: Kendinize inanın; depremde enkazı siz kaldırdınız, Saray rejiminin gerisinde bırakacağı enkazı da siz kaldıracaksınız

06 Mart 2023 19:22

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda gençlere seslendi. Ümit Özdağ, "Kendinize inanın ve güvenin. Depremde enkazı siz kaldırdınız, Saray rejiminin gerisinde bırakacağı enkazı da siz kaldıracaksınız" dedi. 

Ümit Özdağ, Twitter hesabı üzerinden "Sevgili gençler, kendinizi inanın ve güvenin. Depremde enkazı siz kaldırdınız. Saray rejiminin gerisinde bırakacağı enkazı da siz kaldıracak, Atatürk ruhu ile Cumhuriyeti 21. Yüzyıla taşıyacak olan sizlersiniz" notuyla videolu paylaşımda bulundu.  

Özdağ, Zafer Partisi İstanbul İl Başkanlığı'nda yaptığı konuşmadan paylaştığı videoda şu ifadeleri kullandı: 

"Bu ülkenin sokaklarında, bu şehrin sokaklarında Suriyeli çeteler, Afgan çeteler, Pakistanlı çeteler tarafından kontrol edilmesine siz mücadelenizle izin vermeyeceksiniz. Bu ülkenin beşli çeteler tarafından soyulmaya devam edilmesine siz izin vermeyeceksiniz. Depreme doğru ilerleyen bu şehirde hiçbir şey yapılmadan, depremin beklenmesine siz mücadelenizle izin vermeyeceksiniz. Kendinize güvenin arkadaşlar, sizin yaş grubunuzun toplam 13 milyon oyu var. 13 milyon oy, her şeyi değiştirecek. Gençlik zayıf değildir, gençlik güçsüz değildir. Eğer gençlik karar verirse, birçok şeyi değiştireceğini göstermiştir. Depremde göstermiştir, Gezi'de göstermiştir."