Gündem

Türkiye‘nin E-İhracat Konsorsiyumu BiggBrands, 
Türk markalarını Global alıcılarla buluşturmaya devam ediyor

20 Ekim 2023 13:19

Türkiye Cumhuriyeti Ticaret Bakanlığı onaylı E-İhracat Konsorsiyumu BiggBrands 120+ Türk Markasını online ortamda Global alıcılarla buluşturmaya devam ediyor.

İlki geçen sene Wyndham İstanbul Kalamış Otel'de gerçekleşen etkinlikte, BiggBrands tarafından temsil edilen yerli üreticiler kendi marka ve ürünlerini yurtdışından gelen global satın alma yöneticileri ile buluşturmuş ve milyonlarca dolarlık sipariş almıştı.

Bu sene “BiggBrands Türk markaları Festivali” başlığı altında düzenlenecek olan etkinlik 23 Ekim 2023 tarihinde İstanbul Marriott Hotel Asia yapılıyor.

Aralarında Mısır, Suudi Arabistan, Birleşik Arap Emirlikleri, Rusya, Azerbaycan, Almanya, İsveç, İtalya, İngiltere, Polonya‘nın da bulunduğu ülkelerden gelen alıcılar FMCG, Kozmetik, gıda, içecek, mutfak, çocuk, oyuncak ürünleri kategorilerinde satın alma yapacaklar. 

BiggBrands Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Enis Karslıoğlu‘nun açılış konuşması ile başlayacak olan etkinlik birbirinden değerli markaların konuk konuşmacıları ile devam edecek ve gelenek olduğu üzere Türk yemeklerinin ikram edildiği muhteşem bir eğlence ile noktalanacak.

BiggBrands

Türkiye’nin gözde markalarını tüm dünyadan 45 + B2C ve 12 + B2B pazaryerine taşıyan (Amazon, Walmart, Ebay, Ali Express, Noon, Bol, Otto, Zalando, Faire vb),  ilk ve en büyük E-İhracat Şirketi olan BiggBrands, markaya özel hizmetleri, güçlü teknik alt yapısı ve IT entegrasyonları ile ürünlerin bu pazar yerlerinde online satılmalarını ve A’ dan Z’ye süreç yönetimini sağlar.

Ağustos  2023 tarihi itibariyle Türkiye Cumhuriyeti TİCARET Bakanlığı tarafından E-ihracat konsorsiyumu olarak ilan edilen BiggBrands 4 kıta ve 5 bölgede yerleşik kendisine ait ofis ve lojistik merkezleriyle Türk markalarını B2C ve B2B olarak 95 + ülkedeki alıcılarla buluşturuyor. 

Istanbul

Köln

Dubai

Riyad 

New York 

Daha fazla bilgi için: 

www.biggbrands.com 

www.biggbrandsb2b.com 

www.biggfest.com