Spor

Trabzonspor'da Edin Visca gelişmesi!

Trabzonspor ile 26 maçta sahaya çıkan Boşnak yıldız, altı gol ve sekiz asist kaydetti

24 Ocak 2023 12:10

Süper Lig ekiplerinden Trabzonspor'da sakatlığından dolayı uzun süredir forma giymeyen Bosna Hersekli oyuncu Edin Visca (32)  için yeni gelişme yaşandı. Visca'nın, yaklaşık 1 ay sonra saha çalışmalarına başlayabileceği belirtildi.

Fatih Karagümrük maçında köprücük kemiği kırılan ve bu sezon 2. kez ciddi sakatlık geçiren Edin Visca'nın ne zaman sahalara döneceği hakkında gelişmeler yaşanmaya başlandı. Tecrübeli oyuncu sosyal medya hesabından ise son durumu hakkında paylaşımlarda bulundu.

Fanatik'te yer alan habere göre, Edin Visca, geri dönüş hazırlığında. Tedavi süreci beklenenden hızlı ilerleyen Boşnak yıldızın, yaklaşık 1 ay sonra saha çalışmalarına başlayabileceği öğrenildi.

İkinci defa sakatlık yaşamıştı

Visca, sezonun ikinci haftasında Hatayspor karşısında omuzunun üzerine düşmüş ve Humerus kemiğinde kırık tespit edilince uzun süre sahalardan uzak kalmıştı. Karagümrük maçında köprücük kemiği kırılan Visca, bu sezon 2. kez ciddi sakatlık geçirdi.

"Visca’nın lisansını dondurabiliriz"

Trabzonspor teknik direktörü Abdullah Avcı, Visca'nın ikinci sakatlığından sonra, ''Visca’nın lisansını dondurabiliriz'' açıklamasını yapmıştı. Başarılı hoca, daha sonra ise İstanbulspor galibiyeti sonrası Visca için, ''Doktor kontrolü devam ediyor. Hızlı ilerliyor. Dönüşünü dört gözle bekliyoruz'' diye konuşmuştu.

"Az kaldı"

Visca, geçtiğimiz günlerde sosyal medya hesabından, "Az kaldı" mesajıyla antrenman yaptığı bir fotoğrafını paylaşarak taraftarı heyecanlandırmıştı. Bordo-mavili kulüple olan sözleşmesi 30 Haziran 2025'e kadar devam eden oyuncu 12 Ocak 2022'de Başakşehir'den Trabzonspor'a 4,3 milyon euro bonservis bedeli karşılığında transfer olmuştu.