Yaşam

THY pilotu Bayraktar’ın ölümüne ilişkin kız arkadaşının ifadesi: Öldüğünü polislerden duydum

26 Haziran 2021 17:26

Türk Hava Yolları (THY) filosunda yardımcı pilot olarak görev yapan 32 yaşındaki Kutay Bayraktar’ın, İstanbul'da oturduğu evin balkonundan düşerek yaşamını yitirmesinin ardından başlatılan soruşturma kapsamında ifadesine başvurulan kız arkadaşı Gamze Burcu D.'nin ifadesinde, "Kutay'ın öldüğü haberini polislerden duydum" dediği belirtildi. Burcu D. ifadesinde, Kutay’ın o gece kendisine şiddet uyguladığını söyledi.

32 yaşındaki Pilot Kutay Bayraktar'ın, 24 Haziran’da, Beyoğlu Cihangir Mahallesi Başkurt Sokak'taki apartmanda bulunan dairesinin balkonundan düşerek ölümüne ilişkin soruşturma sürüyor.

TIKLAYIN - Evinin balkonundan 'düşerek' yaşamını yitiren THY pilotunun ölümüyle ilgili soruşturma başlatıldı

Kutay Bayraktar'ın ölmeden kısa süre önce evinde bulunduğu belirlenen kız arkadaşı Gamze Burcu D.'nin ifadeleri ortaya çıktı.  Gamze Burcu D.'nin ifadesinde Bayraktar ile internetten tanıştıklarını söylediği öğrenildi.

Gamze Burcu D.'nin olay akşamı Bayraktar'ın evine gidip alkol aldıklarını belirtirken, "Bir süre sonra Kutay, cep telefonumu zorla elimden alıp 'beni aldatıyorsun' diyerek şiddet uygulamaya başladı.

O sırada Kutay'ın elinden kurtularak bir odaya kendimi kilitlendim. Bir süre geçtikten sonra Kutay Bayraktar odanın kapısını kırarak bir süre daha şiddet uygulamaya devam etti. Daha sonra, Kutay'ın evinden ayrıldım. Kutay'ın öldüğünü sabah polisten öğrendim" dediği kaydedildi.