Gündem

Tayfun Karaman'ın eşinden Akşener'e teşekkür: Haksız yere içeride tutsak edilenlere sahip çıkan konuşması çok kıymetlidir

04 Ekim 2023 22:42

Gezi Davası tutuklularından Tayfun Kahraman'ın eşi Meriç Demir Kahraman, "Sayın Meral Akşener’in iktidarın kent savunucularını şeytanlaştıran ve Gezi'yi 'kökü dışarıda marjinal bir hareket' olarak yeniden tarif ettiği hakikat ihlaline karşı milyonlarca insanın duygusunu dile getiren ve eşim Tayfun Kahraman'ın da dahil olduğu, haksız yere içeride tutsak edilenlere sahip çıkan konuşması çok kıymetlidir" dedi. 

Gezi Davası tutuklularından Tayfun Kahraman'ın eşi Meriç Demir Kahraman, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'e teşekkür etti.

Akşener, partisinin grup toplantısında yaptığı konuşmada Gezi Direnişi'ne ilişkin "Türk gençlerinin millî şuuru ayağa kaldırdığı Gezi ruhunu karşılarında görmek; Ak Parti için bir travmadır... Öyle bir travma ki hâlâ milletten intikam almaya çalışıyorlar... Yargı sopasını dilediklerince savurarak; 'Sakın ola, bir kez daha birleşmeyin' demeye çalışıyorlar" açıklamasını yapmıştı. 

Meriç Demir Kahraman, bugün X hesabından yaptığı paylaşımda şunları söyledi: 

"Sayın Meral Akşener’in iktidarın kent savunucularını şeytanlaştıran ve Gezi'yi 'kökü dışarıda marjinal bir hareket' olarak yeniden tarif ettiği hakikat ihlaline karşı milyonlarca insanın duygusunu dile getiren ve eşim Tayfun Kahraman'ın da dahil olduğu, haksız yere içeride tutsak edilenlere sahip çıkan konuşması çok kıymetlidir."

TIKLAYIN - "İttifak siyasetini reddediyoruz" diyen Akşener: Yerel seçimlerde 81 ilde kendi adaylarımızla aziz milletimizin huzuruna çıkacağız