Gündem

Star yazarı Gülerce: Ali Babacan çok insafsızdı, Erdoğan’ın adını bir kez bile söylemedi

"Cumhurbaşkanı size ne kötülük yaptı da bu kadar vefasız ve insafsız oluyorsunuz?"

28 Kasım 2019 11:31

Star gazetesi yazarı Hüseyin Gülerce, kurucusu olduğu AKP’den istifa eden ve yeni parti çalışmalarına başladığını duyuran Ali Babacan’ın geçtiğimiz akşam canlı yayındaki açıklamalarını değerlendirdi. Ali Babacan’ın çok insafsız olduğunu dile getiren Gülerce, “Erdoğan’ın adını bir kez bile söylemedi” dedi.

TIKLAYIN - Ali Babacan: Parlamenter sisteme geçmek, güçler ayrılığını tesis etmek gerekiyor


Gülerce yazısında, “Babacan, Adalet ve Kalkınma Partisi kurucu üyeliği, 3 dönem milletvekilliği, Dışişleri Bakanlığı, Devlet Bakanlığı ve Başbakan Yardımcılığı yaptı. Bu görevlerinde başarılı oldu.  Kendisini dinlerken insafsızlığı dikkatimi çekti.  Sanki lideri olmayan bir partide hizmet vermiş gibi konuştu. Sayın Erdoğan’ın ismini bir defa bile zikretmedi” diye yazdı.

TIKLAYIN - AKP’den Ali Babacan açıklaması: Dikkate değer yeni bir şey bulmak mümkün değil


Gülerce, “Arkadaş, başarılı oldunuz ise sizi keşfeden, değerlendiren, destek olan, ufuk açan liderinizin hiç mi payı yok. Sayın Cumhurbaşkanı size ne kötülük yaptı da bu kadar vefasız ve insafsız oluyorsunuz?  Erdoğan karşıtlığı ile –çok çok zeki olmanıza rağmen- aklınız devre dışı kalmış, vicdanınız da kararmış” ifadesini kullandı.

Yazının devamı için tıklayın