Gündem

Star'ın Genel Yayın Yönetmeni Nuh Albayrak: Amerika gezisi, Barış Pınarı Harekâtı'nın devamıdır

08 Kasım 2019 09:00

Star Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Nuh Albayrak, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın ABD Başkanı Donald Trump'la yüz yüze yapacağı görüşmeye dair, "Amerika gezisi, Barış Pınarı Harekâtının devamıdır" ifadesini kullandı. 

"Bunlar devlet meselesidir. Onun için Washington’dan en iyi sonuçlarla dönülmesi için üzerine düşeni yapmayanların Mehmetçik güzellemeleri çirkin bir istismardan ibarettir" diyen Albayrak'ın Star'da "Amerika gezisi, Barış Pınarı Harekâtının devamıdır" başlığıyla yayımlanan yazısının ilgili bölümü şöyle: 

(...)DEAŞ’a karşı verdiği etkili mücadele ile bu kullanışlı “İngiliz Anahtarı”nı Batılı istismarcıların elinden alan Türkiye’ye, “IŞİD’den kaçıyor” çamuru atmak, Türkiye’nin DEAŞ ile mücadele etmediği veya Barış Pınarı’nın DEAŞ ile mücadeleyi zaafa uğrattığı yalanlarıyla saldıranların değirmenine su taşımaktır. Bari DEAŞ ile mücadele için canın veren şehitlerden utanın.

Erdoğan’a olan kin ve öfkesinin etkisiyle, Türkiye düşmanı emperyalistlerle yan yana gelmekten hiç utanmıyor, sonra da “ABD’ye tepki”den bahsediyorlar. 

Hülasa, Sayın Erdoğan’ın gerçekleştireceği ABD gezisi, Barış Pınarı Harekâtının devamı niteliğindedir. 

Bunlar devlet meselesidir. Onun için Washington’dan en iyi sonuçlarla dönülmesi için üzerine düşeni yapmayanların Mehmetçik güzellemeleri çirkin bir istismardan ibarettir. 

Yazının tamamı için tıklayın