Spor

Sparta Prag-Galatasaray maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

22 Şubat 2024 09:30

Galatasaray, UEFA Avrupa Ligi’nde yoluna dolu dizgin devam ediyor. Okan Buruk ve öğrencileri, son 16 turu play-off ilk maçında Sparta Prag’ı evinde 3-2 mağlup etmeyi başardı. Sarı kırmızılılara tur için her türlü galibiyet ve beraberlik yetecek. Deplasman golü kuralı kalktığından Galatasaray 1 farklı mağlup olması durumunda ise karşılaşma uzatmalara gidecek. Galatasaray’ın Avrupa Ligi rövanş karşılaşmasını oynayacağı tarih futbolseverler tarafından merak ediliyor. Sparta Prag- Galatasaray karşılaşmasına ilişkin detaylar belli oldu. Peki Sparta Prag Galatasaray rövanş maçı ne zaman, şifresiz mi? İşte, Galatasaray’ın Avrupa maçı tarihi...

Galatasaray’da gözler ligde alınan galibiyetin ardından Avrupa’ya çevrildi. Çekya temsilcisi Sparta Prag’ı ilk turda Kerem Demirbay, Mertens ve İcardi’nin golleriyle 3-2 mağlup etmeyi başaran Galatasaray, Avrupa Ligi’nde tur için sahaya çıkacak. Futbolseverler ise Galatasaray’ın UEFA Avrupa Ligi maçına ilişkin detaylara sahip olmak istiyor. Sparta Prag- Galatasaray maçının yayıncı kuruluşu belli oldu. Rövanş mücadelesi 18 bin 887 kapasiteli Generali Arena’da oynanacak. Çekya temsilcisi, ligde oynadığı Slovan Liberec maçını 2-1 kazandı. Peki Sparta Prag Galatasaray rövanş maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? İşte, Sparta Prag- Galatasaray maçına ilişkin detaylar…

SPARTA PRAG GALATASARAY RÖVANŞ MAÇI NE ZAMAN?

UEFA Avrupa Ligi son 16 turunda Galatasaray, deplasmanda Çekya temsilcisi Sparta Prag’a konuk oluyor. Sarı kırmızılılar, ilk turda Rams Park’ta rakibini 3-2 mağlup etmeyi başardı.

Sparta Prag- Galatasaray rövanş karşılaşması 22 Şubat Perşembe günü saat 23.00’da oynanacak.

GALATASARAY AVRUPA LİGİ MAÇI ŞİFRESİZ Mİ?

UEFA Avrupa Ligi yayın hakları Exxen’de bulunduğundan Sparta Prag- Galatasaray karşılaşması bu platform üzerinden canlı olarak yayınlanacak.

AVRUPA LİGİ GALATASARAY NASIL TUR ATLAR?

Avrupa Ligi’nde Galatasaray ilk turda rakibini 3-2 mağlup etti. Sarı-kırmızılılar, her türlü galibiyet ve beraberlik durumunda tur atlayan taraf olacak.

Galatasaray 2-1, 3-2, 4-3 gibi tek farklı skorlarla mağlup olması halinde ise karşılaşma uzatmalara gidecek. Uzatmalarda eşitlik bozulmadığı takdirde son 16 turunda kazananı penaltı atışları belirleyecek.

Sparta Prag’ın her türlü iki farklı galibiyetinde tur atlayan taraf Çekya takımı olacak.