Gündem

Sözcü yazarı Turan: Kandan beslenmeyi tercih edenler sonunda kendileri aynı akıbete uğrayabilir!

"Hangi cenahta olursa olsun, şiddet, cinayet ve suikastlar tüm ulusu sarsar!"

08 Ocak 2023 09:44

Sözcü yazarı Rahmi Turan, eski Ülkü Ocakları Başkanı Sinan Ateş'in cinayeti sonrası, "Kandan beslenmeyi tercih edenler sonunda kendileri aynı akıbete uğrayabilir!" yorumunu yaptı. 

Turan yazısında, "Ülke bütündür. Bir göz ağlarken öbür göz gülmez. Hangi cenahta olursa olsun, şiddet, cinayet ve suikastlar tüm ulusu sarsar! Ankara'nın göbeğinde işlenen siyasi cinayete “O karşı taraftandı” diye kimse boş vermesin…Bugün ona, yarın sana !Bu gerçeği unutmamak gerek! Kandan beslenmeyi tercih edenler sonunda kendileri aynı akıbete uğrayabilir! MHP camiasının önemli bir ismi olan Ülkü Ocakları eski Genel Başkanı Doçent Sinan Ateş'in, motosikletli iki tetikçi tarafından öldürülmesinden bu yana 8 gün geçti .Ortalık hâlâ toz-duman…Cinayeti organize ettikleri iddia edilen 10 kişi tutuklanarak cezaevine gönderildi. Aranan daha birçok şüpheli var!Hapse atılan sanıklar arasında 2 Özel Harekât Polisi'nin de bulunması çok düşündürücü! Kimden talimat alıp da olaya karıştılar?" ifadesini kullandı. 

Sinan Ateş cinayetinde 2'si özel harekat polisi olmak üzere 4 şüpheli daha tutuklandı

Sinan Ateş cinayetini azmettirdiği iddia edilen Doğukan Çep yakalandı

Sinan Ateş cinayetinde tetikçiyi getiren Vedat Balkaya: “Tetikçi bana ‘küçük bir hesabım var, sen bekle’ dedi”

İstanbul sokaklarına Sinan Ateş afişleri asıldı

Sinan Ateş cinayetinde gözaltına alınan Doğukan Çep Ankara’ya getirildi, ifadesi alınıyor

Ahmet Şık: Sinan Ateş cinayeti detaylarını, Soylu ve Bozdağ'a sordu: MHP’li yönetici ve milletvekillerinin dahli araştırılacak mıdır?

Kılıçdaroğlu'ndan Bahçeli'ye: Ne zamana kadar susacaksın?

Sinan Ateş cinayeti soruşturmasında tutuklanan polislerin ifadesi: Ankara'ya getirdiğimiz Eray'ın tetikçi olduğunu gözaltına alınınca öğrendik