Spor

Sina Koloğlu: Akdeniz Oyunları yayınında büyük sorun var

Koloğlu'nun TRT'den aldığı bilgiye göre sıkıntı, yayıncı ülkeden kaynaklanıyor

27 Haziran 2022 15:03

Ünlü müzisyen Sina Koloğlu, Cezayir'de düzenlenen 19. Akdeniz Oyunları yayınlarındaki sıkıntılara dikkati çekerek, "Erkek Voleybol Milli Takımı'nın Cezayir ile yaptığı maçı izlemek mümkün değildi" dedi. Koloğlu, yaşanan sorunlarla ilgili TRT cephesinden gelen bilgileri de paylaştı.

Sina Koloğlu, Cezayir'de düzenlenen 19. Akdeniz Oyunları yayınlarında yaşanan sıkıntılarla ilgili bir paylaşım yaptı. "Cezayir’de düzenlenen 19. Akdeniz Oyunları ile ilgili yayınlarda büyük sorunlar yaşanıyor" diyen Koloğlu, "Erkek Voleybol Milli Takımı'nın Cezayir ile yaptığı maçı izlemek mümkün değildi. Ne kamera açıları doğruydu, ne reji işini yapıyordu. Kim servis atıyor, top nereye düştü, görmek mümkün değildi. TRT Spor spikeri sürekli yayıncı ülkeden kaynaklı bu durumdan dolayı, izleyiciden özür diliyordu. Bir karate müsabaka hali vardı o ayrı. Çok uzun süre boş minderler izlendi. Spiker Karate Milli Takımı'nın neredeyse tarihçesini anlatmak zorunda kaldı" ifadelerini kullandı.

TRT'den konuyla ilgili aldığı bilgiyi aktaran Koloğlu, "TRT Spor cephesinde 'Cezayir tarafında hiçbir planlama yok. Yarın hangi müsabakanın sinyali gelecek bilmiyoruz. Gece akış geliyor, sabah değişebiliyor. Umarız, ilerleyen günlerde düzelir' bilgisi geldi. Futbolda Yunanistan ile oynadık (Maçı 2-1 kazandık). Bu maçın da yayınlanacağı duyurulmuştu. Sordum 'Maçın sinyalini göndermediler' cevabı geldi" diye yazdı.