Kültür-Sanat

''She-Hulk: Attorney at Law'' dizisinin konusu nedir, oyuncuları kimler, dizi nerede yayımlanıyor?

She-Hulk: Attorney at Law dizisinin izleyici ile buluşmasının ardından dizi sosyal medyada gündeme geldi. 17 Ağustos itibarıyla yayın hayatına geçen She-Hulk ile ilgili detaylar merak edildi. Peki, ''She-Hulk: Attorney at Law'' dizisinin konusu nedir, oyuncuları kimler, dizi nerede yayımlanıyor?

19 Ağustos 2022 11:00

She-Hulk: Attorney at Law dizisinin, 17 Ağustos itibarıyla yayın hayatına başlamasının ardından dizi sosyal medyada gündeme geldi. Sosyal medyada konuşulmaya başlanan She-Hulk, konusu, yayımlandığı platform ve oyuncuları merak edildi. Peki, ''She-Hulk: Attorney at Law'' dizisinin konusu nedir, oyuncuları kimler, dizi nerede yayımlanıyor?

She-Hulk: Attorney at Law konusu

Jennifer Walters, sıradan hayatı olan bir avukattır. Ancak bir gün kaza geçirir ve kuzeni Bruce Banner'da kan alınır. Bruce Banner'ın kan nakliyle süper güçleri, kuzenine geçer. Walters da kendi zekası ve özgüvenini kullanarak bu gücü üst seviyelere taşır.

She-Hulk: Attorney at Law oyuncuları

Dizinin oyuncu kadrosunda Tatiana Maslany, Mark Ruffalo, Tim Roth, Benedict Wong, Ginger Gonzaga, Josh Segarra, Jameela Jamil, Jon Bass ve Renée Elise Goldsberry gibi isimler yer alıyor.

She-Hulk: Attorney at Law dizisi nerede yayımlanıyor?

Marvel Studios tarafından üretilen sekizinci Disney Plus serisi,  17 Ağustos tarihi itibariyle Disney+'ta yayımlanıyor.