Gündem

Sesleri duydu, lobiye iç çamaşırı ve çift silahla daldı

Olaydan 1 gün önce otel sahibinin otomobiline yedi kurşun sıkıldığı iddia edildi

28 Aralık 2022 09:23

Manisa'da işadamı A.E.’nin sahibi olduğu otele gece saatlerinde haraç istemek için geldiği iddia edilen dört kişi ile lobide oturan otel sahibinin kardeşi Ö.E. arasında kavga çıktı. Sesleri duyan ve eline aldığı çift silahla lobiye inen otel sahibi A.E.'nin, üç kişiyi bacağından vurduğu anlar ise güvenlik kamerasına yansıdı.

Silahlı çatışma, 26 Aralık gece saat 03.30'da Manisa'nın Yunusemre ilçesine bağlı Güzelyurt'taki bir otelde meydana geldi. İddiaya göre, otel sahibi A.E.'nin park halindeki otomobili kimliği belirsiz kişi ya da kişiler tarafından kurşunlandı. Olaydan 1 gün sonra, işadamından haraç istedikleri öne sürülen dört kişi, A.E.'nin oteline geldi.

Haraç isteyen üç kişi, otel sahibinin kardeşini vurdu

Yeni Asır'da yer alan habere göre; bir kişi dışarıda otomobilin başında beklerken, içeri giren silahlı üç kişi lobide çalışanlarla birlikte oturan otel sahibinin kardeşi Ö.E. ile bir süre konuştu. Konuşmanın tartışmaya dönüşmesi üzerine otele gelen siyah montlu diğer bir saldırgan, silahı çıkardı.

Ö.E. ve çalışanlar, kendilerine silah çeken kişiyi etkisiz hale getirmeye çalışırken arbede yaşandı. Arbede sırasında Ö.E. saldırganın yanındaki diğer kişi tarafından bacağından bıçaklandı.

Olay otelin güvenlik kamerası tarafından kaydedildi

Olay sırasında kaldığı otel odasından bağrışmaları duyup koşan A.E., lobiye çift silahla daldı. A.E.,üç saldırganı bacağından vurdu. Biri ağır olmak üzere üç yaralı Manisa Devlet Hastanesi'nde tedaviye alınırken, yaşanan olay otelin güvenlik kamerası tarafından kaydedildi.

Çatışmadan 1 gün önce otomobili kurşunlanmış

Oteldeki çatışmadan 1 gün önce otomobiline yedi kurşun sıkıldığı iddia edilen A.E.'nin olay sonrası Manisa İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü'ne giderek can güvenliğinin olmadığı yönünde ifade verdiği belirtildi. Her iki olayla ilgili soruşturmanın devam ettiği öğrenildi.