Spor

Sergio Oliveira'nın sözleşmesi feshedilecek iddiası!

Karagümrük maçının devre arasında Okan Buruk'la Portekizli futbolcu tartışma yaşamıştı

06 Mart 2024 07:58

Galatasaray'da teknik direktör Okan Buruk’la Portekizli yıldız futbolcu Sergio Oliveira arasındaki gerginliğin sebebi belli oldu. Buruk ile yaşadığı tartışma sonrası geleceği merak konusu olan Sergio Oliveira'ya verilecek ceza ortaya çıktı. Sözleşme feshi de gündeme geldi.

Karagümrük ile yapılan kupa maçının ardından soyunma odasında Teknik Direktör Okan Buruk’la tartışan ve Beşiktaş maçından önce kadro dışı bırakılan Portekizli Sergio Oliveira'ya ağır bir faturanın çıkarılmasının gündemde olduğu öğrenildi.

Futbol Plus yorumcusu Suat Umurhan, Galatasaray'da yaşanan gerginliği sebebini açıkladı. 29 Şubat'ta oynanan Galatasaray Karagümrük maçı sonrası Oliveira soyunma odasında sarı-kırmızılı takımın teknik direktörü Okan Buruk'un elini sıkmayarak elini havada bıraktı.

Oliveira'nın bu hamlesinin sebebini maçta sadece 45 dakikalık bir süre almasından dolayı olduğunu iddia edildi.

Sözleşme feshi gündemde

Sarı-kırmızılı kulübün hukukçularının, 2 sene daha sözleşmesi bulunan ve yıllık 2 milyon 750 bin euro kazanan Portekizli oyuncunun durumunu mercek altına aldıkları belirtildi.

Oliveira’nın sözleşmelisinin, yaşanan disiplinsizlik nedeniyle feshedilmesi durumunda nasıl bir mali tablonun çıkacağı üzerinde çalışıldığı belirtildi.