Magazin

Scarlett Johansson, Prenses Diana'yı hatırlatarak 'paparazileri' uyardı

"Takipçiliğe karşı çıkarılacak evrensel bir yasa olmalı"

10 Nisan 2019 15:36

ABD'nin Los Angeles kentinde bir grup 'paparazi' tarafından kovalandığını anlatan oyuncu Scarlett Johansson, Prenses Diana'nın ölümünü hatırlatarak benzer bir olay yaşanabileceği uyarısında bulundu.

Sputnik Türkiye'de yer alan habere göre, 'Jimmy Kimmel Live!' adlı talk show programına katılan Johansson, program çıkışında bir grup paparazinin kendisini fark ettiğini ve takibe aldığını anlattı. Johansson, dört yaşındaki kızının da yanında olduğunu belirtti. Siyah camlı beş aracın kırmızı ışıkları bile dikkate almadan oldukça hızlı bir şekilde kendilerini takip ettiğini söyleyen Johansson, bu şekilde yayaların ve diğer sürücülerin hayatlarını tehlikeye atmalarını eleştirdi.

Evrensel yasa çağrısı

Bir açıklama yayımlayan ünlü yıldız, "Paparaziler takip etmek için giderek daha da tehlikeli yollara başvuruyorlar ve fotoğrafladıkları insanları taciz ediyorlar. Prenses Diana'nın trajik ölümünden sonra bile, yasalar hedefleri hukuk tanımayan paparazzilerden koruyacak şekilde değişmedi" dedi.

Johansson, "ABD çapında kadınlar takip ediliyor, taciz ediliyor ve korkutuluyor. Takipçiliğe karşı çıkarılacak evrensel bir yasa önceliğimiz olmalı" dedi.