Kültür-Sanat

Salon İKSV’nin ilkbahar sezonu programı açıklandı

Salon İKSV, ilkbahar sezonunda da güncel müziğin sevilen ve heyecanla beklenen isimlerini ağırlayacak. Sezonun konukları arasında Glass Beams, CHERISE, Morpheus, Still Corners, Islandman, Palmiyeler, Kardelen ve İstanbul West Side Collective yer alıyor. Biletler 22 Mart Cuma günü satışa açılıyor

21 Mart 2024 16:15

Alternatif müziğin sevilen ve yeni isimlerini konuk eden Salon İKSV, ilkbahar sezonunda heyecan verici isimlerle dolu bir programla müzik severleri ağırlamaya hazırlanıyor.

Salon’un ilkbahar sezonunda, yeni bir saykedelik müzik dalgası yaratan Glass Beams, Garanti BBVA Konserleri kapsamında “desert noir” ikilisi Still Corners ve yeni nesil soul şarkıcısı CHERISE, Kolektif House Konserleri kapsamında etnik ritimlerle dansa davet eden Islandman, duygu yüklü performansıyla Morpheus, mutluluk kaynağı saykedelik pop-rock grubu Palmiyeler, Türkçe alternatif ve R&B müziğin yeni seslerinden Kardelen ve özgür müzik kolektifi İstanbul West Side Collective yer alıyor.

Salon İKSV’nin ilkbahar sezonu programıyla ilgili ayrıntılı bilgi için: www.saloniksv.com

Salon İKSV’nin ilkbahar sezonu biletleri 22 Mart Cuma günü saat 10.30’da başlayacak Lale Kart üyeleri için indirimli ön satışların ardından, aynı gün 14.30’da genel satışa açılacak.

Biletler passo.com.tr adresinden, Passo mobil aplikasyonu üzerinden, Passo perakende satış noktalarından ve İKSV gişesinden satın alınabilecek. Öğrenci bileti fiyatları Eczacıbaşı Genç Bilet projesi kapsamında 20 TL olacak.