Spor

Salih Uçan: Her şey Beşiktaş için, bence herkes bugün kötü geçen sezonu unuttu

24 Mayıs 2024 01:51

Beşiktaş'ta Türkiye Kupası'nda final maçının oyuncusu seçilen Salih Uçan, "Bugün şanslı günümdeydim. Takıma da katkı verdim. Her şey takım için, Beşiktaş için" dedi. Tecrübeli orta saha oyuncusu, sezon sonunda sözleşmesinin sona ereceğiyle ilgili soruya ise, "Sözleşmem sona eriyor. Hayırlısı olsun. O konuda bir şey demeyeyim" diye yanıt verdi.

Beşiktaş, Türkiye Kupası Finali'nde Trabzonspor'u 3-2 mağlup etti. Final karşılaşmasının oyuncusu seçilen Salih Uçan, mücadelenin ardından özel açıklamalarda bulundu.

Kötü bir sezon geçirdiklerini ancak sezonu kupa ile kapattıkları için çok mutlu olduklarını dile getiren Uçan, "Otobüste maça gelirken arkadaşlarıma söyledim. 11 aydır birlikteyiz, 10 ayı mutsuz geçirdik. Sakatlıklar, cezalar, mağlubiyet, beraberlik derken çok kötü bir sezon geçirdik. Ama 1 gün, tek bir maç, her şeyi unutturma şansı. Bence herkes bugün kötü geçen sezonu unuttu. Taraftar çok büyük destek verdi, oyuncular çok büyük karakter koydu. Sonucunda galibiyet, çok mutluyuz" ifadelerini kullandı.

Türkiye Kupası şampiyonu Beşiktaş!

Hasan Arat: Beşiktaş’ın çocuklarını çok mutlu ettiler, okullarına mutlu gidecekler

Gösterdiği performansla final maçının oyuncusu seçilen Uçan, "Bugün şanslı günümdeydim. Takıma da katkı verdim. Her şey takım için, Beşiktaş için. Sonunda kupa kazandık. Verdiğim katkıdan dolayı da mutluyum" şeklinde konuştu.

Tecrübeli orta saha oyuncusu, sezon sonunda sözleşmesinin sona ereceğiyle ilgili soruya ise, "Sözleşmem sona eriyor. Hayırlısı olsun. O konuda bir şey demeyeyim" diye yanıt verdi. (DHA)