Advertorial

Saf Cilt Teknolojisi ile Cilt Bakımında Yenilik

23 Ekim 2023 16:10

Günümüz dünyasında artık insanlar için cilt sağlığı ve güzelliği onların yaşam kalitelerinin artması aşamasında oldukça büyük bir öneme sahip. İnsanlar için sağlıklı ve genç görünen bir cilde sahip olmak her zaman önemli olan konular arasında kendine yer buluyor. Yaşın ilerlemesi, stres, çevresel etkenler gibi farklı faktörlerin devreye girmesi ile birlikte cildin görünümünde değişimler meydana gelmeye başlar. Bu durumda pek çok kişi ilk olarak bilindik tarzda yani kendi evlerindeki cilt bakım ürünleri ile ciltlerini temizlemek ve daha güzel bir görünüme sahip olmasını istemek adına adımlar atabilirler. Lakin bu aşamada kullandıkları ürünler yalnızca ciltlerinin üst katmanında belirli bir düzeyde etki eder.

Cilt bakımı konusunda gerçekleştirilen detaylı araştırmaların sonucunda ortaya çıkartılan Saf Cilt teknolojisi ise bu konuda insanlar arzu ettikleri sonuçları vermek adına gerekli olan adımları içerisinde barındırması ile biliniyor. Bilindik tarzdaki cilt bakımına nazaran ciltte farklı yönlere odaklanan bu sistemde var olan özellikler, tek bir uygulama esnasında dahi başarılı sonuçların ortaya çıkmasını sağlar. Tamamen kendine özgü yaklaşıma sahip olan Saf cilt teknolojisi ile birlikte yalnızca tek bir cilt tipinde değil tüm cilt tiplerinde uygulanması sonucunda istenilen çözümlerin elde edilmesi sağlanmış oluyor. Üstelik bu teknoloji tüm mevsimlerde rahatlıkla uygulanabiliyor. Herhangi bir yan etkisinin ortaya çıkmaması sayesinde istenilen zaman gerekli uygulamanın yapılabilmesini mümkün kılıyor.

 

 

Saf Cilt Teknolojisi Nedir?

 

Cildinin çok daha sağlıklı ve güzel bir görünüme ulaşmasını isteyenlere aradıklarını vermeyi hedefleyen Saf Cilt teknolojisinin uygulama aşamasında DIAMOND PEEL, AQUA DIAMOND PEEL, MF NEEDLE PURE ile LIGHT PURE olarak adlandırılan dört farklı aşamanın uygulaması yapılmaktadır. 4 özelliğin tek uygulama süreci içerisinde doğru şekilde birleştirilmesi ile birlikte ciltte tazeliğin ve canlılığın ortaya çıkartılması da sağlanmış olur. Uygulama esnasında Saf Cilt tarafından patenti alınan özel peeling başlıkları kullanılmaktadır. Bu başlıklar, cildin nispeten daha derin katmanlarına ulaşabilir. Böylece bilindik cilt temizlik işlemlerine nazaran daha kapsamlı bir temizliğin yapılmasına olanak sağlar. Derinlemesine gerçekleştirilen bu temizlik esnasında FDA onayına sahip solüsyonlar kullanılmaktadır.

Kullanılacağı alana özel içeriklere sahip olan solüsyonlar, ciltte kendini gösteren yaşlanma ile birlikte ortaya çıkan belirtilerin gözle görülür düzeylerde azaltılmasını sağlar. Aynı zamanda cilt çok daha genç ve taze bir görünüme de sahip olur. Uygulaması gerçekleştirilen Saf Cilt uygulamasının cilde sağlamış olduğu diğer bir fayda da cilt tonunu dengeleme konusunda yardımcı olmasıdır. Cilt tonunda dengelenmenin gerçekleştirilmesinin yanı sıra cildin elastikiyetinin de gözle görülür şekilde artışı mümkün hale gelir.

Uygulamanın yapıldığı süreç boyunca Saf Cilt teknolojisi cildin kolajen üretiminin artış göstermesini teşvik etmektedir. Üretimin artmaya başlaması ile beraber de cildin çok daha parlak, sağlıklı ve genç bir görünüme ulaştığı da görülebilmektedir.

Gerçekleştirilen Saf Cilt teknolojisi uygulaması aşamasında her bir adımda özel solüsyonlar dikkatli bir şeklide cilt yüzeyine uygulanır. Bu solüsyonların tüm cilt tiplerine uygun olması, uygulama sonrasında ciltte herhangi bir olumsuz durumun ortaya çıkmasını engeller.

Sağlıklı ve güzel bir görünümdeki cilde sahip olmak insanların büyük bir kısmının en fazla istediği şeylerden bir tanesi. Bu aşamada cildin bakımını ve temizliğini yaparken cildinin sağlığına zarar vermek istemeyenler, Saf Cilt teknolojisi ile birlikte aradıklarını elde etmeyi başarırlar. Tamamen belirlenmiş hedefe yönelik gerçekleştirilen uygulama ile birlikte tüm cilt tiplerinde uzun süreli sağlıklı sonuçlar ortaya çıkartılır. Böylece insanlar da ciltlerine aradıklarını vermeyi başarırlar.