Gündem

Sabah yazarı Övür:  Libya'ya giden Mehmetçiğe nasıl "lejyoner" dedilerse şimdi de aynı yöntem ve mantıkla Albayrak'a saldırıyorlar

25 Şubat 2021 11:53

Sabah gazetesi yazarı Mahmut Övür, "Libya'ya giden Mehmetçiğe nasıl 'lejyoner' dedilerse şimdi de aynı yöntem ve mantıkla Albayrak'a saldırıyorlar" görüşünü savundu. 

Övür yazısında, "Emperyalizm yeni bir paylaşım savaşının eşiğindeyken, sınırlarımızın dibinde bizi de hedefe koyan bir kuşatma hazırlığı yaparken, PKK'dan DEAŞ'a, FETÖ'den DHKPC'ye çok sayıda terör örgütü harekete geçirilirken ve korona salgını birçok devleti iflasa sürüklerken Türkiye'nin anamuhalefet partisi CHP neyle uğraşıyor? Eski Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak'la... Doğrusu hiç şaşırtmadı. Nasıl Mavi Vatan'ı görmezden gelip "Akdeniz'de ne işimiz var?" dedilerse, nasıl Libya'ya giden Mehmetçiğe 'lejyoner' dedilerse, nasıl 'Türkiye maalesef Azerbaycan'a yardım etti' dedilerse, şimdi de aynı yöntem ve mantıkla Albayrak'a saldırıyorlar." ifadesini kullandı. 

Albayrak'ın kardeşi Serhat Albayrak'ın CEO'su olduğu Turkuvaz Medya Grubu bünyesinde yayın yapan Sabah gazetesi Albayrak'ın ilk gün istifasını duyurmezken, "görevden af talebinin kabul edildiğini" daha sonra duyurmuş, Albayrak'ın Instagram hesabından yaptığı açıklamaya da haberde yer vermemişti.