Spor

Ronaldo, fotoğraf çektirmek isteyen rakip antrenörü itti!

Al-Nassr evinde Al-Khaalej konuk etti, mücadele 1-1'lik beraberlikle bitti

09 Mayıs 2023 11:36

Al-Nassr'da dün akşam alınan 1-1'lik sonuçla şampiyonluk ümitleri azalmaya başladı. Alınan sonuçtan mutsuz olan Cristiano Ronaldo'nun kendisini zorlayan rakip takım hocasına yaptığı hareket çok konuşuldu.

Suudi Arabistan Pro Ligi'nin 26. haftasında karşılaşan Al-Nassr evinde Al-Khaalej'i konuk etti. Maçın 4. dakikasında 1-0 geriye düşen Al-Nassr, 17. dakikada Alvora Gonzalez'in kaydettiği golle eşitliği yakaladı. Mücadelen başka bir gol sesi çıkmadı ve karşılaşma 1-1'lik beraberlikle bitti.

Attığı golün ofsayt nedeniyle geçersiz sayıldığını gören Ronaldo, duruma çok öfkelendi.

Al-Ittıhad avantajlı

Aldığı 1 puanla şampiyonluk yarışında ağır bir darbe alan Al-Nassr, lider Al-Ittıhad'ın 5 puan gerisinde bulunuyor. Oynayacağı 4 maçı kalan Al-Ittıhad ise şampiyonluk yolunda avantajlı taraf oldu.

Selfie istedi rezil etti

Alınan sonuçtan mutsuz olduğu görünen Ronaldo maçın ardından çok konuşulacak bir harekete imza attı. Al-Khaleej'de çalışan teknik ekip üyesinin Ronaldo ile selfie çekilmeye çalışması Portekizli yıldız tarafından olumsuz karşılandı.

Tam 5 kez selfie çekmeye çalışan karşı rakip çalışanına Ronaldo dayanamayarak çalışanı sert bir şekilde itti ve herkesin önünde rezil etti. (Milliyet)