Magazin

Robbie Williams: Türkleri çok seviyorum

Fotoğraf: AA

19 Ağustos 2023 09:44

Dünyaca ünlü İngiliz şarkıcı Robbie Williams, Türkiye’deki ilk konserini önceki akşam Lujo Hotel Bodrum’da verdi. “Angels” şarkısını Türk asıllı eşi Ayda Field ve onun 9 yıl önce vefat eden babasına adayan sanatçı, “Fark ettim ki eşimin en sevdiğim özellikleri Türk olmasından kaynaklanıyor. Bu nedenle Türkleri çok seviyorum” dedi.

Hürriyet'in haberine göre, Robbie Williams, Türkiye’deki ilk konserini önceki akşam verdi. Bodrum’da sahneye çıkan ünlü yıldız, konserine “32 yıldır müzik yapıyorum, bu gece size eğlencenin ne demek olduğunu göstereceğim” diyerek başladı ve açılışı “Let Me Entertain You” şarkısıyla yaptı.

Williams, 1.5 saatlik konser boyunca şarkı aralarında izleyicilerle sohbet etti. “Bu benim Türkiye’deki ilk konserim” diyen Robbie Williams, 90’lı yıllarda henüz 16 yaşındayken müziğe başladığı Take That grubu günlerinden videolar izletti.

Eşini arayıp dinletti

RobbIe Williams, konserin son şarkısı “Angels”ı Türk köklerinden gurur duyan eşi Ayda Field ve onun 9 yıl önce 17 Ağustos’ta kalp krizi nedeniyle vefat eden babasına adadı. “Fark ettim ki, eşimin en sevdiğim özellikleri Türk olmasından kaynaklanıyor. Bu nedenle Türkleri çok seviyorum” diyen Williams, eşini telefonla arayıp şarkıyı canlı olarak dinletti.