Kültür-Sanat

Ricky Gervais, After Life 2’nin senaryosunu tamamladı

07 Ağustos 2019 13:00

T24

Sivri dilli İngiliz komedyen Ricky Gervais’in eşinin ölümünü kabullenmekte zorlanan ve hayatı, ona karşı kaybedecek hiçbir şeyi olmayan bir adam olarak yaşamaya başlayan Tony’yi canlandırdığı After Life’ın (Öbür Dünya) ikincisinin senaryosu tamamlandı.

Ricky Gervais’in hem yaratıcısı olduğu hem de başrolünde yer aldığı dizinin 6 bölümlük ilk sezonu büyük ilgi görmüş, nisan ayında da Netflix tarafından ikinci sezonun çekileceği duyurulmuştu. Pazartesi günü kişisel Twitter hesabından bir paylaşım yapan Gervais, senaryoyu tamamladığını duyurdu. Gervais, çekimlerin de 5 hafta sonra başlayacağını kaydetti.

Gervais’in senaryosunu yazdığı, başrolünde yer aldığı, yönettiği ve aynı zamanda da yapımcılarından biri olduğu After Life, eşi Lisa’yı kaybetmenin acısını atlatmak için istediği her şeyi yapmaya ve söylemeye başlayan Tony’nin ilginç hayatını konu alıyor. 6 bölümden oluşan dizinin oyuncu kadrosunda Kerry Godliman, Tom Basden, Tony Way, David Bradley ve Ashley Jensen gibi isimler de yer alıyor.