Gündem

Prof. Medaim Yanık: Kerem Kınık'a; beraber okuduğumuz, eylem yaptığımız, ticaret yaptığımız, yüzdüğümüz için "iyi ve birikimli" olduğuna şahidim!

27 Şubat 2023 18:47

Psikiyatrist Medaim Yanık, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda Kızılay Başkanı Kerem Kınık'a destek mesajı verdi. Yanık, Kınık'ın "iyi ve birikimli" olduğunu söyledi. 

Kızılay'ın AHBAP'a çadır sattığı ortaya çıkmasının ardından sosyal medyada açıklama yapan Kızılay Başkanı Kınık, tepki topladı. Twitter'dan Kerem Kınık ile beraber okuduğunu ve beraber eylem yaptığını söyleyen Medaim Yanık, Kızılay Başkanı Kınık'ın iyi ve birikimli biri olduğunu paylaştı. 

Yanık, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi:

"Kerem Kınık'a beraber kitap okuduğumuz için, Beyazıt'ta beraber eylem yaptığımız için, nikahlarımızda birbirimize şahit olduğumuz için, beraber ticaret yaptığımız için, beraber seyahat ettiğimiz için, beraber yüzdüğümüz için "iyi ve birikimli" olduğuna şahidim."

Medaim Yanık kimdir?

İstanbul Tıp Fakültesi mezunu Medaim Yanık, Cerrahpaşa Tıp Fakültesi’nde ruh sağlığı ve hastalıkları alanında uzman oldu.

Uzmanlık tezini çocukluk çağı travmatik yaşantıları ve dissosiyatif bozukluklar alanında yaptı. Aynı zamanda “Eş Seçimi Eğitim Programı” ve “Evlilikleri Geliştirme Eğitim Programı” üzerine çalıştı. Tuzla Kaymakamlığı ve Belediyesi işbirliği ile  “evlilik eğitim programı” hazırladı.