Gündem

Polat çiftinin "kara kutusu" olarak bilinen "Şule" sınır dışı edildi: Millet olarak rahatlayın, alnımın akıyla gidiyorum

10 Aralık 2023 23:00

Tutuklanan Dilan-Engin Polat çiftinin "kara kutusu" olarak bilinen Özbekistan uyruklu çalışanları Şule lakaplı  Shaklo Khaydarova sınır dışı edildi. Şule, bunu sosyal medyadan "Alnımın akıyla memleketime gidiyorum" diyerek duyurdu.

Duvar'ın aktardığı habere göre ara para ve vergi kaçırma soruşturmasında tutuklanan, mal varlıklarına el konan ve şirketlerine kayyum atanan Dilan ve Engin Polat'ın yabancı uyruklu çalışanı, Şule olarak bilinen Shaklo Khaydarova sınır dışı edildi.

Akrabalarını, tutuklanmalarının ardından Polat çiftinin evine yerleştirdiği ortaya çıkan Khaydarova, sınır dışı için bindirildiği uçaktan yaptığımda sosyal medya paylaşımında şunları söyledi:

“Millet olarak rahatlayın. Ama bir şeyi de unutmayın. Çok mutluyum çünkü alnımın akıyla memleketime gidiyorum.”

Ne olmuştu?

Dilan Polat'ın şatafatlı yaşamını sergilediği sosyal medya paylaşımlarında sık sık yer verdiği ve "Şule" olarak hitap ettiği Khaydarova ile akrabası Nargiza Khaydarova (Nergis) çalışma izinlerinin bittiği gerekçesiyle gözaltına alınmış ve işlemlerinin ardından Selimpaşa Geri Gönderme Merkezi'ne nakledilmişti.