Politika

Özgür Özel memleketi Manisa'da konuştu: Hiçbir yerde yapmadığımı yapıyorum ve İYİ Partililerden destek istiyorum

23 Mart 2024 13:42

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, memleketi Manisa'da halk buluşmasında konuştu.

Özgür Özel'in konuşmasından satır başları:

Manisa ittifakını teklif ediyoruz. Manisa ittifakında sadece CHP yok, haramdan, yalandan korkan AK Partililer de var, bizim geçmişte ittifak yaptığımız irili ufaklı partilere oy verenler de var, bütün Manisalılar var. Bu vicdanı kara, gözü dönmüşlerden Manisa'yı kurtarmaya var mısınız? 

Şehzadeler kentindeyiz. Fatih Sultan Mehmet’in yetişip de gittiği İstanbul’u fethettiği memleketteyiz. Şehzadeler’de geçen seçimlerde, bir büyük ittifak için biz fedakarlık yaptık. Dediler ki bağrına taş basacaksın, memleketini İYİ Parti’ye bırakacaksın. Bugün partinin genel başkanı bundan önceki yerel seçimde, üç oyunu da bir başka partiye verdi. Sözünü tutsun diye, İYİ Parti ile ittifak kurduk, onlar kazansın diye. Benim ilçemde Yunus Emre’de 7 oy farkla, Şehzadeler’de 2 bin oy gibi bir farkla İYİ Parti kaybetti. Biz elimizden geleni yaptık. Şimdi bu seçimlerde yine ittifak olabilirdi. Olmadı, hak veriyoruz anlayış gösteriyoruz. Ankara’da ittifak kuramadık, iş ittifakın gönüllerde kurulmasına kaldı.

Burada bütün iyi insanlardan, muhafazakar demokratlardan, güneş gözlü güzel insanlardan, bu seçimi bize kaybettirmemelerini, bu seçimi Manisa'ya kazandırmalarını istiyoruz. Ben İYİ Partililerden, iyi insanlardan hiçbir yerde yapmadığımı yapıyorum ve kendi memleketimde Manisa'da, Şehzadeler adayı Gülşah Durubay'a, Manisa adayı Ferdi Zeybek'e destek istiyorum.