Politika

Özel'den Büyükerşen ve Ünlüceli paylaşım: "Muhteşem bir veda ve harika bir başlangıç; dünümüze güveniyor, yarınımıza inanıyoruz"

Özgür Özel, aday tanıtım toplantısına katılmak için Eskişehir'e gitti

27 Ocak 2024 17:56

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Eskişehir'de CHP'li belediye başkan adaylarının tanıtıldığı aday tanıtım toplantısının ardından, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen ve CHP'li büyükşehir belediye başkan adayı Ayşe Ünlüce'yi etiketleyerek "Hiç eskimeyen bu güzel şehirde muhteşem bir veda ve harika bir başlangıç yaptık. Eskişehir'de dünümüze güveniyor, yarınımıza inanıyoruz" paylaşımını yaptı.

TIKLAYIN - CHP Eskişehir ilçe adaylarını tanıttı | Özgür Özel: Türkiye rekoru bekliyorum

Özel, Eskişehir'deki aday tanıtım toplantısına katıldıktan sonra, sosyal medya hesabında; Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen ve CHP'li büyükşehir belediye başkan adayı Ayşe Ünlüce ile ilgili paylaşım yaptı.

Büyükerşen için hazırlanan ve aday tanıtım programında da izletilen videoyu paylaşan Özel, "Hiç eskimeyen bu güzel şehirde muhteşem bir veda ve harika bir başlangıç yaptık. Eskişehir'de dünümüze güveniyor, yarınımıza inanıyoruz" açıklamasını yaptı.

"31 Mart'ta kazanacak ittifakın adı Türkiye ittifakı"

Sonraki paylaşımında ise Büyükerşen'e yer veren Özel, "Eskişehir'de Yılmaz Büyükerşen Hocamızla birlikte belediye başkan adaylarımızın tanıtım törenine katıldık.

'Büyük zaferin ilk durağı 31 Mart'tır. 31 Mart'ta kazanacak ittifakın adı Türkiye ittifakıdır. Hep birlikte başaracağız!'" ifadelerine yer verdi.