Dünya

Otomobilinde mastürbasyon yaparken yakalanan göçmen sınır dışı edilecek

03 Ağustos 2022 21:49

Avustralya'da, sevkiyat sürücüsü olarak çalışan 26 yaşındaki Nepalli bir adam, park halindeki otomobilinde mastürbasyon yaparken yakalandığı için sınır dışı edilme ihtimaliyle karşı karşıya, ancak avukatı; söz konusu cezanın suça uymadığını söylüyor. 

ABC'de yer alan habere göre; olay geçen yıl yaşandı. Ülkede göçmen statüsüyle bulunan ve sevkiyat sürücüsü olarak çalışan 26 yaşındaki Nepalli bir adam mesaisini erken bitirerek, parkta kimsenin kendisini fark etmeyeceği düşüncesiyle otomobilini park etti.

Otomobili fark eden bir belediye görevlisi ise genç adama bu bölgeye park edemeyeceğini söylemek üzere aracın camına yaklaştı. Cama yaklaştığında sürücü koltuğunda oturan adamın mastürbasyon yaptığını gören belediye görevlisi, durumu yetkililere bildirdi. Sürücü ise belediye görevlisinden kendisini yalnız bırakmasını istedi.

Suçunu kabul eden sürücü, yasaklı davranış işlemekle suçlanırken, buna ilaveten hakkında soruşturma başlatıldı. Mahkeme soruşturma çerçevesinde, zanlının yeniden suç işleme olasılığını belirlemek için risk değerlendirmesi yaptı.

Orta derecede bir risk oluşturduğu sonucuna ulaşılan zanlının siciline bu nedenle seks suçunun işlenmesi bekleniyor. Sürücünün avukatı Dinesh Loganathan, karara itiraz ediyor. 

Sicilinde böyle bir suç bulunan göçmenin ise sınır dışı edilme ihtimali bulunuyor.