Spor

Ömer Üründül: Tadic'in yürümeye hali yok

"Kartal bakalım bundan sonra takımını eksik oynatmaya devam edecek mi?"

08 Ocak 2024 10:20

Sabah yazarı Ömer Üründül, Fenerbahçe'nin İstanbulspor'u 5-1 yendiği maçta Dusan Tadic'in performansını değerlendirdi. Üründül, "Bana göre en büyük sorun İsmail Kartal'ın çok inandığı Tadic... Sırp futbolcunun değil koşmak, yürüyecek hali yok. Kartal bakalım bundan sonra takımını eksik oynatmaya devam edecek mi?" dedi.

İşte Üründül'ün maç hakkındaki görüşleri:

"Cengiz 3'ü çok güzel 4 golle maçın yıldızı oldu. Ama göz ardı edilmemesi gereken konu; bu büyük yeteneğin fizik kondisyonu bir devrelik.

Szymanski de bir golün asistini yaptı. Bir de penaltı yaptırdı. Ama onda da fizik düşüş devam ediyor. Belli bir süre önce oynanan çok kritik Polonya- Çekya maçında takımın direkt oyuncusu olan Szymanski'nin neden 85. dakikada oyuna girdiğini düşünmekte yarar var.

"Yürüyecek hali yok"

Bana göre en büyük sorun İsmail Kartal'ın çok inandığı Tadic... Sırp futbolcunun değil koşmak, yürüyecek hali yok. Kartal bakalım bundan sonra takımını eksik oynatmaya devam edecek mi?

İsmail, Ferdi, Crespo zaten takımın her zamanki gibi dinamik ayaklarıydı. Son söz; ülkemizin en köklü kulüplerinden İstanbulspor'un durumuna üzülmemek elde değil!"