Spor

Okan Buruk: Nelsson en kötü maçlarından birini oynadı, kimse hazır değil ama daha iyi olmamız gerekiyor

25 Temmuz 2023 21:39

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, Şampiyonlar Ligi 2. ön eleme ilk maçında Galatasaray, deplasmanda Zalgiris Vilnius ile 2-2 berabere kaldıkları maçın ardından yaptığı açıklamada, "Savunmadaki paylaşımlarımızda hata vardı. Victor Nelsson, belki de geçen seneden beri en kötü maçlarından birini oynadı. Kimse hazır değil ama bu seviyede daha iyi olmamız gerekiyordu" diye konuştu.

Şampiyonlar Ligi 2. ön eleme ilk maçında Galatasaray, deplasmanda Zalgiris Vilnius ile 2-2 berabere kaldı.

Karşılaşma sonrasında teknik direktör Okan Buruk, basın toplantısında açıklamalarda bulundu.

Buruk son dakikada gelen beraberlik sonrası; "Maçın büyük bölümünde kendi kendimizi zora soktuk. Çok rahat kazanabileceğimiz bir maç olabilirdi. Bunun yanında savunmada çok hata yaptık. Rakibe de çok net pozisyonlar verdik. Biraz daha sakin olup kalitemizi ortaya koymalıydık. Savunmadaki paylaşımlarımızda hata vardı. Victor Nelsson, belki de geçen seneden beri en kötü maçlarından birini oynadı. Kimse hazır değil ama bu seviyede daha iyi olmamız gerekiyordu" dedi.

Okan Buruk, 84. dakikada sakatlanarak oyuna devam edemeyen Angelino için açıklama yaptı. Deneyimli teknik direktör açıklamasının devamında; "Angelino’ya kramp girdi. Önemli bir şeyi yok" sözlerini sarf etti.

Genç teknik adam yeni transfer Bakambu ile ilgili gelen soru üzerine, "Bakambu kadroya yazıldı. İstanbul’da antrenmanlarına devam ediyor. Her şey iyi giderse ikinci maçın kadrosunda olacaktır" dedi.