Gündem

Nihal Candan’ın eşi boşanma davası açtı

22 Mayıs 2024 07:39

“Suç örgütüne üye olma, nitelikli dolandırıcılık ve suçtan kaynaklanan malvarlığı değerlerini aklama” suçlarından hakkında soruşturma başlatılıp ardından tutuklanan Nihal Candan’a bir dava da eşi tarafından açıldı. Faruk Çiçek, dava dilekçesinde yaşanan tutuklama ve sonrasında yaşananların kendisini ticari anlamda olumsuz etkilediğini, itibarını sarstığını, Nihal Candan’ın bu olaylara suskun kalması nedeniyle eşine olan güvenini kaybettiğini belirtti.

Hürriyet’ten Özge Eğrikar’ın haberine göre, 28 Temmuz 2023 yılında evlenen çift boşanıyor. Eşi Faruk Çiçek’in avukatının verdiği dilekçe özetle şöyle:

“Evleneli henüz 3 ay olmuşken yalnız kalan müvekkil, eşi yüzünden haksız bir şekilde kamuoyu tarafından tartışılmaya başlanmıştır. Nihal Candan yüzünden çocuklarıyla da sorun yaşayan müvekkil, ticari anlamda da olumsuz etkilenmiş, hem kendisinin hem de ailesinin itibarı sarsılmıştır. Nihal Candan’ın bu olaylara suskun kalması nedeniyle müvekkil, eşine olan güvenini kaybetmiş, bu nedenle de evlilik birliği çekilmez hale gelmiştir. Tarafların evlilik birliği temelinden sarsıldığı için boşanmalarına karar verilmesini istiyoruz.”