Spor

Ndombele'nin "Tamam mı, devam mı" maçı!

Bedava kiralanmasına karşın 3.2 milyon euro yıllık maliyeti bulunan ve bu nedenle yolların ayrılması halinde en az 1.6 milyon euro fatura çıkaracak olan Ndombele için karar, 1-2 hafta içinde netleşecek

04 Ocak 2024 09:09

Galatasaray'a büyük umutlarla transfer edilen ancak şu ana kadar beklenen performansı sergileyemeyen Tanguy Ndombele'nin Konyaspor maçında ilk 11'de olacağı öne sürüldü. İddialara göre Ndombele'nin bu karşılaşmadaki performansı sarı kırmızılı takımdaki geleceği açısından büyük önem arz ediyor.

Trendyol Süper Lig'in 19. haftasında Konyaspor'u konuk edecek olan Galatasaray'da, sarı kart cezalısı Torreira'nın yokluğunda Ndombele'nin forma giyeceği ileri sürüldü.

Milliyet Gazetesi'nin haberine göre; büyük umutlarla transfer edilen ama istenen performansı sergileyemeyen Fransız futbolcunun, sarı kırmızılı takımdaki kariyeri için bu 90 dakika büyük önem taşıyor.

Teknik kadronun 11’de başlatmayı düşündüğü 26 yaşındaki oyuncunun kaderi, büyük oranda bu maçtaki performansına göre belli olacak. Ndombele’nin iyi oynaması halinde, durumunun yeniden gözden geçirileceği öğrenildi.

Bedava kiralanmasına karşın 3.2 milyon euro yıllık maliyeti bulunan ve bu nedenle yolların ayrılması halinde en az 1.6 milyon euro fatura çıkaracak olan Ndombele için karar, 1-2 hafta içinde netleşecek. (Milliyet)