Gündem

Murat Ağırel, savcılığa çağrıldı: Tuzlaspor’a soruşturma başlatıldığını öğrendim

09 Kasım 2023 13:13

Gazeteci Murat Ağırel, Tuzlaspor’la ilgili “passolig ve kaçak bahis” iddiaları hakkında savcılık tarafından çağırıldığını duyurdu. “Bildiklerimi ve elimdeki belgeleri kaynağımı açıklamadan savcılığa verdim” diyen Ağırel, Tuzlaspor hakkında soruşturma başlatıldığını söyledi.

Gazeteci Murat Ağırel, geçtiğimiz günlerde Tuzlaspor Kulübü hakkında bir olayı gündemine taşımış ve spor kamuoyunda gündem olmuştu. Tuzlaspor gündeme, hem geçtiğimiz yıl hem de bu sene Passolig'dee,17 bin TL, 21 bin TL, 35 bin TL ve 50 bin TL gibi rakamlara bilet sattığı ve biletlerin çoğunun satılmış görülmesine rağmen tribünlerin bomboş ol görünmesiyle gelmişti. Ağırel yazısında bu durumu hatırlatarak, aynısının Erzurumspor maçında da yaşandığını ortaya çıkarmıştı. Ağırel, Trendyol 1. Lig takımlarından Tuzlaspor'la ilgili iddialarına devam etmiş, Tuzlaspor Başkanıyla yaptığı görüşmenin detaylarını anlatmıştı.

Savcılık tarafından bilgi aktarımı için çağrıldığını duyuran Ağırel sosyal medya hesabından şöyle yazdı:

“Salı günü HalkTV'de ‘Kayda Geçsin’ programında Tuzlaspor ile ilgili anlattıklarım hakkında savcılık bilgi almak için çağırdı. Bildiklerimi ve elimdeki belgeleri kaynağımı açıklamadan savcılığa verdim. Böylelikle Tuzlaspor’a da soruşturma başlatıldığını öğrendim. Kamuoyunun takdirine...”